Első KO az FTP-ben

A Független Thália Projekt (FTP) meghívására első alkalommal kerül sor Kritikus Órára a Thália Színházban.

2013. március 26-án, a KOMA Slawomir Mrożek nyomdokaiban... PRÓFÉTÁK című előadása után várnak szeretettel minden érdeklődőt az alkotók és a kritikusok. A beszélgetést Miklós Melánia kritikus vezeti, az FTP-t Litkai Gergely képviseli.

A szervezők ajánlója:

Szerencsés esetben a színházi kritika iránytűként szolgál mind az alkotók, mind a nézők számára, és fontos szerepe lehet abban is, hogy alkotó és néző közelebb kerüljenek egymáshoz. A komoly múlttal rendelkező és az évente kiadott színházi díjairól ismert szakmai szervezet, a Színházi Kritikusok Céhe éppen ezért nagy hangsúlyt helyez a színházakkal és közönséggel való kommunikáció erősítésére.
E szándék megvalósításának egyik formája a KO – Kritikus Óra címet viselő programsorozat. A KO nem más, mint egy adott előadást követő, a céh tagjai által moderált szakmai beszélgetés vagy közönségtalálkozó, melyen részt vesznek az alkotók, előadók is. A beszélgetésen természetesen a közönség is kérdezhet, válaszolhat. Sőt!

Előadás vacsorával, majd KO-val: 2013. március 26. 19:30, Arizona Stúdió

Moderátor: Miklós Melánia kritikus. Időnként közbeszól, kérdez, az FTP képviselője, Litkai Gergely.
Helyszín: Thália Színház, Arizona Stúdió

Profetak ftp KomaTarsulat Mohai Fekete Lass

Mohai Tamás, Fekete Zsolt, Lass Bea - Foto: Jókúti György

A KO célpontjában:

Slawomir Mrożek nyomdokaiban...PRÓFÉTÁK

Az emberiség utolsó vacsorája, előadással

Az önpusztító emberiség a halálkanyarba érkezett. Végső reményként a megmentő elérkezését várja... Majd eljön hozzá az, akire apái, ősapái és ősapáinak ősapái is vártak. Nos, mindenki békésen hátradőlhet, hisz a Próféta megérkezett... Azaz, a Próféták... Ugyanis ketten érkeznek.
Jegy- és vacsorarendelés elővételben:
Vacsoravendégeinknek a program kezdési időpontja 19.30. Azokat, akik nem szeretnének vacsorázni, de szeretnék megnézni az előadást, 19.45-re várjuk!
VACSORA CSAK ELŐRENDELÉSSEL!

 

süti beállítások módosítása