Széljegyzet az Örkényben - Nyáry Krisztiánnal és a HANEM tangózenekarral

Az Örkény Színház Széljegyzet sorozatában március 10-én, vasárnap 15 órától Bíró Kriszta Kerekes Viktóriával és Nyáry Krisztiánnal beszélget, a harmadik vendég pedig a Hanem tangózenekar.

"Te tetszettél nekem legjobban itt" - beszélgetés a nőNyugat című előadás kapcsán
szinhazz

Mindenki tudja ki volt Kosztolányi, Babits, Karinthy vagy Ady. De ki volt Bőhm Aranka, Török Sophie, Boncza Berta, Harmos Ilona? Hogyan éltek feleségeik, szerelmeik a nagy költők mellett? Milyen helyet foglaltak el férjeik életében? Könnyű-e múzsának lenni? És milyen volt a kor, amiben ezek a nagyszerű asszonyok éltek?

Ezúttal a művészek mellett élő múzsákról lesz szó, akikről Bíró Kriszta és Kerekes Viktória az Így szerettek ők c. könyv írójával, Nyáry Krisztiánnal beszélgetnek.
hanemA másik vendég egy egész zenekar: a HANEM tangózenekar - egy női zenekar Pesten. Játszanak klasszikus argentin tangót, a harmincas-negyvenes évek édesbús magyar slágereit és Piazzollát magyarul. A zenekar tagjai: Nádori Lídia, Rick Zsófi, Murányi Márta, Sváb Ági és Bíró Kriszta.
A koncert és a beszélgetés után Nyáry Krisztián dedikálja könyvét, a nézők között pedig a Corvina Kiadó könyveit sorsolják ki.
Az Örkény Színház Corvina kiadóval közös programja a "Mindenütt nő" programsorozat része.

süti beállítások módosítása