Nyerjen jegyet a Thália Váltságdíj című előadására | LEZÁRULT!

Miért rabol el valaki egy gyereket? Miért pont ezt a gyereket? Mit csinál egy anya, ha meghal a gyereke? – Galceran nem ad válaszokat, csak egy fordulatokkal teli estét ígér, Baksa Imre rendező pedig egy filmszerű, érdekfeszítő előadást. Most erre nyerhet jegyet március 26-ra, a Független Thália Projekt egyik legizgalmasab előadására, a Thália Új Stúdióba.

Jordi Galceran: VÁLTSÁGDÍJ
fordította: Bakucz Dóra
"Van egy weboldal, ahol látni lehet a gyereket. Úgy láttuk, valamiféle robbanószerkezetet erősítettek az ágyához. Az lenne a kérésünk, hogy nézzék meg, felismerik-e, miről van szó pontosan... Igen, tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de így van. Lediktálom a címet: eidybabruoykool."
Jordi Galceran Váltságdíj című darabja a Neptun Brigád előadásában, Fodor Annamáriával a főszerepben. Egy izgalmas sztori a tehetetlenségről, arról, hogy ki vagyunk szolgáltatva olyan erőknek, sötét hatalmaknak, amelyeket nem ismerünk.

 

 

A főszerepben Fodor Annamária és Tóth Ildikó után Botos Éva láthatók!

Kérdésünk:

 

Milyen műfajmegjelölést használnak előadásukra az alkotók?

 

- komédia

- modern krimi

- stand up comedy


A választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk. A helyesen válaszolók között páros belépőt sorsolunk ki az március 26-i előadásra. Beküldési határidő: március 21. 14 óra.

Nyertes: Tempfli Erik

 

www.thalia.hu

süti beállítások módosítása