Bábszínházi szabadelőadás Marosvásárhelyen

Márius 16-án bérletszünetes előadásként tűzi műsorára a Jan Romanowsky Majolenka hercegkisasszony című művéből készült bábelőadását a Harag György Társulat Brighella bábtagozata.

A Harag György Társulat felhívása:

A Szilágyi Regina bábtagozat-vezető által színpadra állított előadást eddig nagyrészt az Iciri-Piciri bérlettel rendelkező nézők tekintették meg, ám 2013. március 16-án, szombaton 11 órától a bérlettel nem rendelkezők is belépőjegyet válthatnak a produkcióra. Mindazok a bérletes gyerekek, akik betegség vagy egyéb okok miatt nem tudták korábban felhasználni bérleteiket, most díjmentesen tekinthetik meg a produkciót.

Az előadást az Északi Színház pódiumtermében láthatják az érdeklődők. A gyerekek és kísérőik egyaránt 7 lejes egységáron válthatnak jegyet a színház Horea úti jegypénztárában, hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával. Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon lehet érdeklődni.

Majolenka

A Harag György Társulat vezetősége, a növekvő közönségigényekre és nézői visszajelzésekre válaszolva a közeljövőben több báb- és nagyszínpadi szabadelőadás meghirdetését tervezi, annak érdekében, hogy mindazon színházkedvelők is megtekinthessék a társulat produkcióit, akik az évad elején nem váltottak bérletet, vagy valamilyen okból nem tudták felhasználni bérleteiket.

A bérletszünetben játszott előadások ugyanakkor arra is jó lehetőséget nyújtanak, hogy nézőink újra megtekinthessék kedvenc előadásukat, anélkül, hogy más bérleten torlódást okoznának. A jeggyel vagy fel nem használt bérlettel érkező nézők így nem csupán a bérletes előadásokon eladatlanul maradt, általában rosszabb látási viszonyokat kínáló helyek közül válogathatnak, hanem lehetőségük nyílik a terem összes férőhelye közül választani.

süti beállítások módosítása