Für Anikó és Schneider Zoltán közös darabra készül a Rózsavölgyiben

Az utolsó óra Jordán Tamással és Alföldi Róberttel, a Párnakönyv Földes Eszterrel és Németh Kristóffal, egy új premier A pasi a szomszéd sír mellől Für Anikóval és Schneider Zoltánnal, és Jordán Tamás stand up estje várja a Rózsavölgyi Szalon nézőit áprilisban.

A februárban bemutatott Az utolsó óra című színdarab, Jordán Tamással és Alföldi Róberttel nagy sikert aratott a Szalonban. Ezt mutatja, hogy az előadásra, melyben az idős, súlyos beteg Freud és egy fiatal professzor beszélget életről és halálról, istenhitről és isten tagadásáról, már az áprilisi jegyek is elfogytak.
A létezés egészen más szférájába enged betekintést a Lévai Katalin kisregényéből készült színpadi mű, a Párnakkönyv, ami egy kapcsolat legboldogabb, legfájdalmasabb, legintimebb pillanataiba nyújt betekintést. A személyes hangvételű, önéletrajzi ihletésű szerelmi történet Budapesten játszódik, a nyolcvanas évek ellenzéki világában, a rendszerváltást közvetlenül megelőző években. A főszereplők Földes Eszter és Németh Kristóf.

NemethKristof FoldesEszter Rozsavolgyi ParnakonyvNémeth Kristóf és Földes Eszter a Párnakönyv című előadásban

Áprilisban egy svéd love story bontakozik ki a nézők szeme előtt, ám a szerelemnek más aspektusát, más problematikát vet fel, mint a Párnakönyv. A darabbéli szerelmeseket mindössze 40 kilométer választja el egymástól. De vajon csak az a negyven kilométer az, ami őket elválasztja? Erre a kérdésre keresi a választ Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől című színdarabja. Az özvegy könyvtárosnő és a harmincas tehenész fanyar humorral megírt, szenvedélyes szerelmének történetét Für Anikó és Schneider Zoltán kelti életre, Valló Péter rendezésében. A művet először láthatja a magyar közönség. Az olvasópróbák már elkezdődtek, a bemutató előadás április 14-én látható a Rózsavölgyi Szalon színpadán.

vallo RozsvolgyiSzalon

Valló Péter

A tavaszi szezon második havától vasárnaponként is élettel telik meg a színpad. Március 17-én 19.30-kor Jordán Tamás mulattatja a publikumot önálló stand up estjével. Történeteket mesél, köztük sok színházi sztorit, miközben a beszédfolyamba verseket sző természetes közvetlenséggel.

www.rozsavolgyi.hu

 

süti beállítások módosítása