Újra Vasárnapi Szalon a Radnóti Színházban!

Március 17-én újra lesz Vasárnapi Szalon a Radnóti Színházban. Neudold Júlia beszélgetőpartnere Bálint András rendező lesz. A téma: a Jelenetek egy házasságból című előadás.

A Radnóti Színház meghívója:
Vasárnapi Szalon: eseménygazdag közönségtalálkozó mindenkinek. A találkozók az évad bemutatóihoz kapcsolódva kerülnek megrendezésre. Az új előadások megszületésének folyamatát, alkotóelemeit, értelmezési lehetőségeit vizsgáljuk különböző módokon, más-más szemszögből. A március 17-i (14 órakor kezdődő) Szalonban Neudold Júlia beszélgetőpartnere Bálint András rendező.
A program ingyenes, de regisztráció szükséges: radnotiszalon@radnotiszinhaz.hu vagy 342-0188.

jelenetek 0391a

Résztvevők véleménye a Szalonról:
- "Színházi estéhez fogható élmény volt! Ahogy az Athéni Timonban színpaddá, úgy vált a jól ismert előcsarnok meghitt, baráti nappalivá, ahol két kedves házigazdával építgetünk hidat két világ – a néző és az alkotó világa – közé. Ahol próbáljuk a másik világ nyelv- és észjárását megérteni, a másik világ magától értetődőit magunk megérteni. Hálásak vagyunk: sehol máshol nem kapunk ilyen interaktív segítséget a darab világának megközelítéséhez – és a magunk megközelítéséhez. "
- "Lelkesítő este volt. Vártak minket. :-) Olyan érzésem volt, mintha ünnepi bulira érkeztünk volna. A két beszélgetésvezető, Anna és Juli, kedvesen és profin vezettek az asszociációkon és érzelmeken át. Nagyon jó volt ÍGY beszélgetni színházról, életről, megismerni a másik ember értelmezéseit, értékeit."
- "Ilyen beszélgetésre számítottam. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a darab megnézése után vagy előtt lehetőség nyílik beszélgetni a rendezővel. Tetszett, hogy beszélgettünk általánosságban a darabról is, de lehetett úgy is élvezni a szalont, hogy én még például nem láttam a darabot (mivel mindennapi élettel kapcsolatos problémákról is szó esett)".
- "Mit adott a Vasárnapi Szalon? Bálint Andrást egy addig nem látott környezetben, szituációban, érdekes beszélgetést, a „beavatottság” érzését, kulisszatitkokat, és az előadás sokkal mélyebb értelmezését".

süti beállítások módosítása