X Faktor-musical készül Londonban

Jövőre tartják Londonban az X Factorból készülő musical ősbemutatóját, miután a népszerű tehetségkutató műsor alkotója, Simon Cowell rábólintott a színpadi változat elkészítésére.

A televíziós dalversenyből születő musical színpadra állításában a Stage Entertainment UK produkciós céggel Simon Cowell vállalata, a Sony Musickal társult Syco Entertainment is részt vesz - jelentették be a partnerek a hétvégén. Az X Factor - It's Time To Face The Musical! című darab bemutatását 2014 elejére tervezik a londoni színházi negyedben.

X-Factor2
A szövegkönyvet Harry Hill brit komikus írja, a zenét pedig Steve Brown komponálja. A musical rendezésével Sean Foleyt bízták meg. A zenés színmű egy kitalált versenyző, Chenice útját mutatja be a válogatókon keresztül a sztárság felé. A lány, aki korábban még csak nem is hallott az X Factorról, véletlenül keveredik beszélő kutyájával a meghallgatásra várók közé, de ez a véletlen örökre megváltoztatja az életét - fogalmazott közleményében a Stage Entertainment UK, amely az Oliver!, a Hajlakk vagy az Ének az esőben című darabok útját is egyengette a siker felé. Cowell hatalmas vagyonra tett szert The X Factor című műsora és az ahhoz hasonló tehetségkutatók révén, amelyek mind Nagy-Britanniában, mind az Egyesült Államokban rendkívül népszerűek lettek.
 
Forrás: MTI

süti beállítások módosítása