POSZT közönségzsűri kerestetik

Jelentkezni a Pécsi Nemzeti Színház Cseresznyéskert előadásán lehet 2013. március 27-én! A zsűri 3 főből áll majd!

Közönségzsűritag lehet, aki baranyai lakos és jegyet vált a Pécsi Nemzeti Színház március 27-én 19.00 órakor kezdődő előadására, a Dömötör Tamás rendezte Cseresznyéskert-re.
poszt
Aki komolyan gondolja, hogy szívesen és felelősséggel részt venne ebben a munkában, annak ki kell töltenie az érkezésekor kapott jelentkezési lapot és az előadás végéig be kell dobnia a kijelölt urnába. Közülük sorsolják ki - közjegyző jelenlétében, egy későbbi időpontban - a szerencséseket. Az első három személy alkothatja a közönségzsűrit, de a biztonság kedvéért két póttagot is sorsolnak. 
A zsűritagoknak vállalniuk kell, hogy június 6-15. között minden versenyprogramot megnéznek. Nyilvánvaló, hogy a leendő zsüritagnak a POSzT idejére szabadságot kell kivennie, ráadásul ha nem pécsi lakos, akkor szállásról is magának kell gondoskodnia. Ezért szerencsésebb, ha itt lakik, bár nem kizáró ok, ha Baranya más településén él. Ha érdeklik a legfrissebb és legfontosabb POSzT információk, iratkozzon fel a Találkozó hírlevelére!

süti beállítások módosítása