Videoklip-pályázatot hirdet a Weöres Sándor Színház

A Weöres Sándor Színház és a NymE Savaria Egyetemi Központ videoklip pályázatot hirdet egyetemi hallgatók és középiskolai tanulók számára.

A pályázat célja:
Tematika: a diákság és a színház viszonyának bemutatása egy, a Weöres Sándor Színház művészeiről készült színészportrén keresztül. Az együttműködő művészeket a színház ajánlása alapján az alkotók választhatják ki, a színészekkel történő találkozás időpontja a művészeti titkárságon egyeztethető (Németh Károly, marketing@wssz.hu, 94/319-289).
Műfaji besorolás: portréfilm. Animációs és egyéb filmes technikák használata a témának megfelelően megengedett.
Pályázni egyénileg vagy alkotógárdaként egyaránt lehet. Egy pályázó legfeljebb egy alkotással pályázhat.

filmA pályaművek technikai paraméterei:
hossz: max. 5 perc
formátum: 16:9 képarány, tömörítés AVI
Leadási határidő:
2013. május 3. péntek (nyitvatartási időben)
A pályaműveket 2013. május 22-én a Weöres Sándor Színházban megrendezendő FESZTivál (Film Egyetem Színház Találkozás) keretében mutatják be. A független szakmai zsűri értékelését követően a legjobb tíz pályamű alkotója díjazásban részesül, alkotásaikat a színház weboldalán is közzéteszik.
A pályaművek benyújtása:
A pályaműveket digitális adathordozón a NymE SEK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék irodájába kell eljuttatni (Szombathely, Berzsenyi tér 2. IV. emelet), egy példányban, zárt borítékban az alkotó megnevezésének és a film címének megjelölésével.

Forrás: wssz.hu

 

süti beállítások módosítása