Nem áprilisi tréfa - streat dance az Operettben

2013. április 1-jén, húsvét hétfőn - a humort sem mellőzve - a Budapesti Operettszínház és a HHIH egyedülálló előadással lepi meg a közönséget, melynek címe: Street Beat.

A Budapesti Operettszínház elsőként nyitja meg kapuit a fiatalok legnépszerűbb mozgásformája, a street dance különböző stílusirányzatai előtt. Elsőként ad lehetőség olyan műsor bemutatására, ahol az egyik legismertebb modern kultúra, a hip hop, annak legelterjedtebb stílusjegyei és életérzése lehet a központi téma.A formabontó gála egyértelműen nyit a fiatalabb generációk felé. A hip hop kultúra meghatározó és emblematikus képviseletében épül be a produkcióba az ország legismertebb kosárlabda-freestyler-csapata, a Face Team - Akrobatikus Sportszínház.

A Szabó Dávid, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Anna, Nádasi Veronika szereplésével és az ország legismertebb street dance csapataival tarkított előadás célja, hogy megismertesse a nagyközönséggel a fiatal generációk mindennapi életének aktuális szituációit, problémáit, reakcióit. Olyan alapvető emberi értékekre hívja fel a figyelmet, melyek sajnos kezdenek eltűnni a társadalmi rétegekből: így a közösséghez való tartozás öröme, egymás tisztelete, elfogadása, és legfőképp a szeretet.
str3
A gálaelőadásban a Budapesti Operettszínház művészei olyan slágereket énekelnek, melyeket a fiatalabb generáció képviselői kedvelnek leginkább, de a rádiós és televíziós műsoroknak köszönhetően mindenki számára ismerősen csengenek ezek, az eredetileg világsztárok előadásában elhangzó dalok. Ha csak néhány olyan eredeti előadó nevét említjük meg, mint Rihanna, Justin Timberlake, Lady Gaga, Mike Posner vagy Jamie Woon, máris biztosak lehetünk, hogy valóban izgalmas és igazán formabontó előadást láthat majd a közönség az április 1-jei gálán, melyre az összes jegy elkelt! A csupán egyszer látható show gerincét - a musicalsztárok mellett - az ország legsikeresebb street dance csapatainak és tánciskoláinak műsora adja.
str1"Több meglepetést is tartogatunk az estére, hiszen ebben az előadásban mutatja be a világhírű magyar kosárlabda-freestyler-csapat: a Face Team, legújabb, táncosokkal kibővített show-műsorát, de az Operett sztárjai is új oldalukról mutatkoznak be" - nyilatkozta Balogh-Barta Viktória, a Street Beat rendezője.
A Street Beat megszületése példátlan összefogások sorának eredménye, amelyhez leginkább az alig több mint egy éve működő Hip Hop International Hungary vezetősége, a Budapesti Operettszínház és a legnépszerűbb street dance csapatok vezetőinek nyitottsága és tenni akarása járult hozzá.

 

süti beállítások módosítása