33% kedvezmény a Katona előadásaira!

Most 33%-kal olcsóbban vásárolhat jegyeket a Katona József Színház alábbi nagy sikerű előadásaira!

farsangFARSANG

A Farsang egy szerelmi ötszög története: egy borbélyüzlet főnökébe két nő szerelmes; a nők férjei féltékenyek. Közben megkezdődik a farsang, ahol mindnyájan jelmezt öltenek és jelmezt cserélnek, így mindenki mást kerget, mint akit kergetni szeretne.
[az előadás színlapját itt elérheti]
Főbb szerepekben: Nagy Ervin, Pálmai Anna, Kocsis Gergely 
Jegyvásárlás 33% kedvezménnyel: április 3. - április 12.

pinokkio

PINOKKIÓ

Karcsi sok hibát követett el életében, de most mindent jóvátehet: szeretné kifaragni a legkedvesebb, legjobb kis fabábot, hogy tanítsa, jó embert neveljen belőle. Ám Pinokkió saját tapasztalatokra vágyik, és az első adandó alkalommal önállósítja magát. A kíváncsi és meggondolatlan fabáb bajba kerül, amikor megsérti a nagyhatalmú Hataraszi Barabás érdekeit, ráadásul más kétes ismerősei is hasznot akarnak belőle húzni, ezért menekülnie kell. Miközben érdekes és veszélyes barátokkal találkozik, sok kalandot kell átélnie ahhoz, hogy ráébredjen, mindaz, amit otthonával együtt eldobott magától, milyen drága a számára valójában.

[az előadás színlapját itt elérheti]
Főbb szerepekben: Keresztes Tamás, Haumann Péter, Fekete Ernő
Jegyvásárlás 33% kedvezménnyel: 
április 6., 18 óra

hosA HŐS ÉS A CSOKOLÁDÉKATONA

1885, szerb-bolgár határ, éjszaka. Egy fiatal lány, Raina hálószobája erkélyén ábrándozik vőlegényéről, Szergejről, aki – akárcsak a lány apja – a szerbek ellen harcol éppen. Szergej igazi hős, neki köszönhető, hogy a legutóbbi ütközetben a bolgárok megfutamították a szerbeket. Az ellenséges hadsereg most a városkán keresztül menekül. Raina aludni készül, de egy idegen katona mászik fel szobájába. A férfi piszkos, pimasz, tárgyilagos és félti az életét: egyáltalán nem olyan, mint ahogy Raina a hősöket elképzelte… Zenés komédia Várady Szabolcs dalszövegeivel és Monori András balkáni muzsikájával.

[az előadás színlapja itt elérhető]
Főbb szerepekben: Jordán Adél, Haumann Péter, Nagy Ervin
Jegyvásárlás 33% kedvezménnyel: 
április 8. - április 10.
musikMUSIK, MUSIKK, MUSIQUE
KONCERTVARIETÉ

Koncert-színház költözött a Katona színpadára, különleges orfeumi látványvilággal, jelmezekkel, zenekarral, a színészek pedig nem csak táncolnak és énekelnek tíz nyelven, hanem a korabeli varieté-előadókhoz méltóan további meglepetésekkel is szolgálnak.
[az előadás színlapja itt elérhető]

Főbb szerepekben: Jordán Adél, Ónodi Eszter, Nagy Ervin
Jegyvásárlás 33% kedvezménnyel: 
április 18. - április 20.


A 33% kedvezmény a fenti linkekre kattintva, online vásárlás vagy telefonos jegyfoglalás esetén érvényes, a rendelkezésre álló helyek erejéig.

További információ: 

Katona József Színház, Közönségszolgálati Iroda
Budapest, V. kerület, Petőfi Sándor u. 6.
Telefon: 266-5200, 317-4061
E-mail: szervezes@katonaszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása