Itália cirkuszcsodái láthatók szombattól a Nagycirkuszban

Circus Maximus címmel először szerepel a Fővárosi Nagycirkusz porondján a világhírű Togni Cirkusz, Olaszország legnagyobb utazócirkusza. A vízi revüt és az egzotikus állatszámokat ötvöző műsort április 6-ától szeptember elsejéig tekintheti meg a közönség.

 cirksuz2

 

A csaknem kétszáz éves olasz Circo Darix Togni világturnéjának Brazília, Törökország és Franciaország utáni állomása Magyarország. A cirkuszdinasztia műsorában 33 artistaművész, két ázsiai elefánt, öt bengáli tigris, egy krokodil, egy aligátor, 20 kígyó és egy jack russel kutya is a porondra lép. A társulatot olasz, dél-amerikai és távol-keleti artisták alkotják.

 

cirkusz1


A műsor első részében olyan vízi revüt láthat a közönség, amely a manézs közepén egy kis szigeten, valamint a levegőben zajlik, a második részben pedig a hatalmas pitonok, tigrisek, elefántok és más egzotikus állatszámok kápráztatják el a nézőket.

 

cirkusz3


Bemutatkoznak levegő- és talajakrobaták, erőművészek és a cirkusz elengedhetetlen "kellékeiként" az itáliai komikusok is.
A dupla halálkerék, a levegőbalett-mutatvány és a trapézcsoport előadása után záróakkordként a mongol sztyeppe elevenedik meg a porondon a Khadgaa csoport előadásában: az akrobaták a 2012-es Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál bronzdíjas számát mutatják be a magyar közönségnek.

süti beállítások módosítása