Daniel Craig és Rachel Weisz egy darabban a Broadwayn

Közösen lép színpadra Harold Pinter Árulás című darabjában Daniel Craig és felesége, Rachel Weisz a Broadwayn, a színésznőnek ez a mű jelenti a bemutatkozást a New York-i színházi világban.

A deszkákon is házaspárt alakító Craig és Weisz mellett egy feltörekvő sztár, Rafe Spall játszik a háromszereplős darabban, amelyet Harold Pinter 1978-ban saját életéből merítve írt.
Az elsősorban a James Bond-filmekből ismert Craig 2009-ben már fellépett a Broadwayn Hugh Jackman oldalán az A Steady Rain című darabban. A kritikusok dicsérték őt, a darabot viszont lehúzták.
A brit színészházaspár révén tovább gyarapszik azon filmcsillagok sora, akik kipróbálják magukat a New York-i színházi életben. Korábban a széles vászon olyan jeles alakjai vendégeskedtek a Broadwayn, mint Al Pacino, Philip Seymour Hoffman, Robin Williams, Scarlett Johansson, Katie Holmes vagy épp Samuel L. Jackson.

 

craig weisz

 

A nagy nevek azonban nem feltétlenül jelentenek garanciát a sikerre: Hoffman, Jackson és Pacino darabja például megbukott, Scarlett Johansson azonban sikert aratott a Macska a forró bádogtetőn című Tennessee Williams-klasszikusban, mint ahogy Katie Holmes darabja is befutott.
A Craig és Weisz főszereplésével készülő Árulás rendezője a Broadway-veterán Mike Nichols lesz. Az előbemutatókat október 1-jétől láthatják a Barrymore Színház látogatói, a premiert november 3-án tartják.
A két színész filmben már játszott együtt, mégpedig az Álmok otthona című misztikus thrillerben.

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása