Európai turnén az Osonó Színházműhely

Április 17-ig három országban fog fellépni a sepsiszentgyörgyi társulat.

Németországban, Ausztriában és Szlovákiában élő magyar közösségek számára mutatják be a Fazakas Misi által rendezett és a 200. előadásszámhoz közeledő Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkciót. A hat németországi helyszínt követve – Stuttgart, Neuss, Frankfurt, Göttingen, Hannover és Hamburg –, Bécsben a Balassi Intézet– Collegium Hungaricum szervezésében április 15-én kerül sor a fellépésre, majd 16-án a pozsonyi egyetemisták számára tart az erdélyi független színház előadást és közönségtalálkozót.



Két héttel ezelőtt, a Castelnovo ne’ Montiban megrendezett Teatro Lab Nemzetközi Színházi Fesztiválon az olaszországi Etoile Európai Színházi Központ által évente egy alkalommal kiosztott Ezüstcsengő nagydíjat 2013-ban az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadással érdemelte ki a társulat.

Az előadás dokumentarista jellegű, amelyben a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémák merülnek fel, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok történeteit szőtte a társulat színházi eseménnyé.

süti beállítások módosítása