Lung László Zsolt a kézdivásárhelyi Vigadó új igazgatója

Színész-humorista veszi át a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház vezetését. Lung László Zsolt a Városi Színház színésze, az Open Stage társulat humoristája egyedüliként jelentkezett a Vigadó megüresedett igazgatói tisztségére.

Március végén védte meg menedzseri tervét Lung László Zsolt a céhes város önkormányzatának vizsgáztató bizottsága előtt, amely az igazgatójelölt pályamunkáját összességében 93 pontra értékelte.

Lung László Zsolt, a Vigadó Művelődési Ház új igazgatója április 3-tól állt munkába. Mint ismeretes, a kézdivásárhelyi Vigadó korábbi igazgatója, Ferencz Attila beadta a lemondását, melyet a polgármesternek nem indokolt meg.

 

lung laszlo zsolt

A kézdivásárhelyi igazgatói tisztség betöltésével viszont megüresedett a kovásznai Művelődési Ház igazgatói állása. Lung László Zsolt ugyanis március elején sikeresen versenyvizsgázott a háromszéki fürdőváros művelődési házának vezetői tisztségére is. A színész-humorista a Sláger Rádió érdeklődésére elmondta: Kovásznán megnyerte ugyan a versenyvizsgát, de nem írt alá szerződését, és mivel most Kézdivásárhelyen is sikeresen vizsgázott, inkább a Vigadó vezetését vállalja.

forrás: slagerradio.ro

süti beállítások módosítása