Megy tovább a Bombaüzlet - Villámkérdés Litkai Gergelyhez

Az ujasz.hu és utóbb a HVG is arról számolt be, a Bombaüzlet című darabot azonnali hatállyal levették műsorról a Thália Színház vezetői, Bereményi Géza és Kálomista Gábor. A lap szerint Litkai Gergely is felmondott a színháznak. Ennek kapcsán Litkai Gergelyt kérdeztük.

bombauzlet
A lap értesülései szerint a Bombaüzlet, amelyet Benedek Miklós rendezett egy országgyűlési képviselőnél "verte ki a biztosítékot". A lap munkatársai megpróbáltak a darabra online jegyet rendelni, de a rendszer ezt éppen nem engedte. Litkai Gergely azonban arról számolt be a Színház.hu-nak, hogy ez nem felel meg a valóságnak és tévéfelvételt is készítenek az előadásból.

Állítólagos felmondásáról pedig elmondta, arról van szó, hogy megbízási szerződés köti a Tháliához, eddig is projektmenedzserként működött közre a színházban, és ez a jövő évadban is így marad. "Azokat a projekteket viszem tovább, amelyek sikeresnek bizonyultak, köztük a Független Thália Projektet, ami a szívem csücske, amivel sikerült új nézőket bevonzani" - mondta Litkai Gergely.

süti beállítások módosítása