A világhírű Forced Entertainment újra a Trafóban

A brit avantgárd társulat, a Forced Entertainment Holnapi bulik (Tomorrow’s Parties) című előadását láthatják a Trafóban április 25-én és 26-án.

forced

Ajánló:
„A jövőben a háború inkább egyfajta szórakozás lesz, mondjuk sportesemény a nyári hónapokban. Lesznek sport-háborús területek kijelölve, ahova utaznak majd az emberek. És lesz rendes napirend, amit közvetít majd a tévé.”
A JÖVŐ: remények és klisék, optimizmus és kétségbeesés, utópia és disztópia projekciók, feltételezések és álmodozások – mind a realitás, a személyesség és persze a fantasztikum határán. Iszonyú sikeresen magyarázzuk be magunknak, hogy minden milyen jól fog menni, és óriási leleményességgel ábrándozunk a mérsékelten valószerű jövőről akár az optimizmus, akár a kétségbeesés szélsőértékén. Ebben az előadásban azonban arra is lehetőségünk nyílik, hogy szórakozzunk azon, amikor az elvárások ellenére, mégis minden a feje tetejére áll. Bemutatkozik a Forced Entertainment komikus-bizalmas oldala. A társulat játékos, éles és esetenként eszelős módon, de bátran néz szembe mind a lehetséges, mind a nemlehetséges jövővel.

 

 

A Forced Entertainment munkája 1984 óta felszabadítóan megtöri a színházi és nézői elvárásokat (nálunk 2004-ben a First Night-tal és 2007-ben a Bloody Mess-szel). Együttműködésre alapuló munkamódszerük megalapozta a brit avantgárd színházat és nemzetközi hírnevet hozott számukra. Fő érdeklődési területeik az előadás működési mechanizmusa, a néző szerepe és a városi élet gépezete.


Forced Entertainment

Forced Entertainment: Holnapi bulik (Tomorrow’s Parties)

Koncepció és megvalósítás: A Társulat
(Robin Arthur, Tim Etchells, Richard Lowdon, Claire Marshall, Cathy Naden and Terry O’Connor)
Előadók: Forced Entertainment
Rendező: Tim Etchells
Látvány: Richard Lowdon
Fény: Francis Stevenson
Produkció: Ray Rennie and Jim Harrison
2013 ápr. 25 - 26. 20:00
Trafó

süti beállítások módosítása