Mi vár a Madáchban a Színházak Éjszakáján? - Videóval

Készülnek a teátrumok a Színházak Éjszakájára. 14 napon át, egy-egy kisfilmmel mutatkoznak be a május 4-i rendezvény résztvevői, elsőként a Madách Színház tette közzé kisfilmjét.

Változatos programokkal, készül a Színházak Éjszakájára a Madách Színház, kicsik és nagyok számára egyaránt. A színház kapui nem csak éjszaka nyílnak meg a közönség előtt, már délutántól kezdetét veszi a programsorozat.

 

 

 

A Madách Színház programja 2013. május 4-én, a Színházak Éjszakáján:

 

15.00-16.15 Tolnay Szalon
Mesedélután a Madáchban! Színészek és gyerekek mesélnek
A Madách Színház művészei kedvenc meséikből olvasnak (Ludas Matyi, Négyszögletű kerek erdő, A bibliai József története, Mary Poppins). Kökényessy Ági, Ladinek Judit és Pusztaszeri Kornél szeretettel várja azokat a gyermekeket is, akik szívesen mondják el saját meséiket. A kis mesemondók ajándékot kapnak.

15.00-00.00 Tolnay Szalon -- Kiállító terem
Madách TV -- Túl a századikon!
A színházi világban új műfajt teremtő MADÁCH TV több mint 100 kisfilmet forgatott a Madách Színház „titkairól". Ezeket folyamatosan vetítjük a Tolnay Szalon kiállítótermében.

17.00-18.00 Madách Stúdió
Ki mit tud a Madách Színházról?
Vetélkedő nézőinknek, rajongóknak, érdeklődőknek, mindenkinek, aki sokat tud és még többet akar tudni a Madách Színházról! Házigazda: Szente Vajk

19.00-19.45 Madách Stúdió
Jose Fernandez -- Steve Margoshes -- Jacques Levy: Fame című musical keresztmetszete
Előadják a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola színészképző osztályának végzős hallgatói, rendező tanár: Bencze Ilona

20.30-21.30 Madách Stúdió
L'ÉLEK
Posta Viktor zenés estje. A Madách Színház sikeres fiatal művésze, Posta Victor, akit Fantomként, Fáraóként, Pilátusként vagy Vronszkijként szeretett meg a közönség, most új oldaláról mutatkozik be: virtuózan zongorázik, pop- és rockslágereket ad elő.
Vendége Gallusz Nikolett, a Madách Színház csodálatos hangú színésznője.

21.00-00.00 Előcsarnok
Lehetsz te is Fantom, Macska vagy Mary Poppins!
Felpróbálhatod Az Operaház Fantomja és a Mary Poppins jelmezeit, és kipróbálhatod a Macskák sminkjét is - sőt meg is örökítheted magad!

22.00-23.00 és 24.00-01.00 Nagyszínpad
Madách-Medley
Kórusmű a Madách musicaljeiből. Összeállította Kocsák Tibor.

 

Táncolj Maryvel és Bertivel! Mary: Oroszlán Szonja, Berti: Sándor Dávid
Vállalkozó kedvű nézőink megtanulhatják és előadhatják a színpadon a Mary Poppins híres dalát, a SZUPERFENOFRENETIKOMAXIKAPITÁLIST!
Tánctanár: Tihanyi Ákos.

Színészek „Popban" Közreműködik: Feke Pál, Gallusz Nikolett, Mahó Andrea, Nagy Sándor, Puskás Péter, Polyák Lilla és Serbán Attila, valamint a színház tánckara és kórusa. Az est házigazdái Nagy Sándor és Szirtes Tamás.

süti beállítások módosítása