Hétfőtől bérletújítás az Operában

Összesen tíz pulttal, információs kiadványokkal, online- és bankkártyás vásárlási lehetőséggel készül az Operaház a hétfőn induló bérletújításra. 

Délelőtt tízkor nyitnak, csütörtökig kizárólag azokat a törzsnézőiket várják, akik ebben az évadban is rendelkeznek operaházi bérlettel. Utána mindenki mást!

opera1
Idén a megszokottól eltérően egy hónappal korábban, április 15-én indul az Operaház és az Erkel  2013/14-es szezonjára szóló bérletújítás. Hétfőn, április 15-én délelőtt tízkor indul a bérletváltás – először kizárólag az ebben az évadban operaházi felnőtt- és nyugdíjas bérlettel rendelkező nézőiknek. Csütörtökig minden nap 10.00-től 17.00 óráig várjuk törzsnézőinket. Ezután következnek az új vásárlók, akik április 22-étől egészen június 30-áig válogathatnak 48 bérletsorozatból, immár az Erkel Színházba is 18 féle konstrukcióból – akár gyermekek számára összeállított előadáscsomagokra. Ifjúsági bérleteiket első körben a tanintézményeknek ajánlják, május 20-a után tudnak egyéni vásárlóik is válogatni a családi bérletekből.

Újdonság, hogy mind a tíz bérletújító terminálnál a készpénz mellett bankkártyával is lehet fizetni, emellett elfogadnak OTP és MKB SZÉP Kártyát is. Akik online szeretnék megváltani a jövő évadra szóló bérletüket, április 15-én reggel nyolc órától egészen június végéig bármikor megtehetik.

süti beállítások módosítása