Majális a Városmajorban a Színházak Éjszakáján

A madarász című operett, a Figaro és más vígoperák előzetesei mellett családi színházi nap, grill parti és borbemutató is várja az érdeklődőket a Szabad Tér Színház szervezésében, május 4-én, a Színházak Éjszakáján a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A Szabad Tér Színház, május 4-én kora délutántól késő éjszakáig különleges programokkal, előadásokkal, találkozókkal, interaktív játékokkal, kulisszajárással várja mindazokat, akik szeretnék közelebbről illetve másként is megismerni kedvenc színházaikat, művészeiket. A Városmajori Szabadtéri Színpad nyitja meg kapuit a látogatók előtt, és Buda legszebb parkjába invitálja a színházrajongókat egy közös majálisozásra. A vendégmarasztaló programon kívül ajándékra is számíthatnak, akik részt vesznek a városmajori nyílt napon.

 

szinhazak ejszakaja
A rendezvény délután 14 órakor családi és gyerekprogramokkal kezdődik, lesz süteménysütés a Piros Orr bohócdoktorok javára, a gyerekeket a Süsü, a sárkány című zenés előadás várja, felnőtteket pedig Miklós Csabi móri kézműves borász bemutatója, a közös tánctanulásban pedig kicsik és nagyok is részt vehetnek. 18 órától a nyári bemutatók mini-show-i láthatók: A madarász című operett dalainak és a történetének bemutatása, a James Bond 60 koncert-show előzetese, valamint ízelítő a Figaro és más vígoperákból, az estet 21 órától a Tango Harmony koncertje zárja. A Majálison fellép többek közt Egyházi Géza, Csonka Zsuzsanna, Gájer Bálint, Veres Mónika, Hábetler András, Fodor Beatrix, Herczenik Anna, Mester Viktória és  Boncsér Gergely.
A programok nagy része regisztrációhoz kötött, ezért a szervezők a Színházak Éjszakája összes színházába érvényes karszalagot ajánlják, amelyet többek közt a Szabad Tér Jegyirodában lehet beszerezni, ott lehet a biztos bejutás érdekében a programokra is regisztrálni. Május 4-én is érdemes korán érkezni a Városmajorba: a helyszínen regisztráló első 100 párost a szervezők Parádé 75 ünnepi borkülönlegességgel ajándékozzák meg.

 

Bővebb információ a programokról: www.szabadter.hu, www.szinhazakejszakaja.hu

 

süti beállítások módosítása