Színházi anekdoták Békés Italával és Koltai Róberttel

Békés Itala Égi játszótársak című könyve nyomán a szerző Koltai Róberttel közösen vidám, látványos színházi anekdotázásra hívja a nézőket április 24-én 19 órára a Jászai Mari Színházba.

„Az anekdoták elővarázsolják a lelkeket” - Békés Itala ajánlója:

Lázár Mária mesélte:

„ Tudod aranyoskám, mikor az én férjem egyszer hajnalban jött haza, meg sem rezzentem. Ő zokogva a lábam elé borult:
-Drága Máriám, ne haragudjon, bocsásson meg, nagyon bánom, soha többé..
-Ne folytassa, kedvesem, már visszaadtam!”
Több mint száz kollégáról írtam személyes emlékeket, tréfás epizódokat, szatirikus anekdotákat, akikkel együtt játszottam, s akik ma már Égi játszótársaim, mint Agárdi Gábor, Alfonso, Bajor Gizi, Bessenyei Ferenc, Darvas Iván, Domján Edit, Hofi Géza, Kiss Manyi, Latabár Kálmán, Latinovits Zoltán, Mensáros László, Páger Antal, Pécsi Sándor, Rodolfo, Ruttkai Éva és még sorolhatnám.

 

egi jatszotarsak

 

Ha szeretitek a művészeket és érdekelnek a róluk szóló érdekes, intim, eredeti történetek, gyertek el az „Égi játszótársak” találkozójára. ahol megszólalnak az égi játszótársak, mintha csak itt lennének köztünk…láthatjátok…hallhatjátok….kedvenceiteket képben, hangban és egyedülálló színház- és filmjelentekben.
Különleges színházi csemegében lesz részetek, mert olyan meghökkentő és abszurd helyzeteknek lesztek részesei, amik ma már szinte ismeretlen színházakban történtek elképesztő körülmények között.
A közvetlen hangvételű találkozón Ti is elmondhatjátok kedves emlékeiteket szeretett sztárjaitokról! „Hiszen adomákból vagyunk, adomákból leszünk.”
Remélem, sokat fogtok nevetni, de sírni is lehet.
Az előadásra szeretettel vár Benneteket Békés Itala és Koltai Róbert.
Találkozás az „Égi játszótársak”-kal - Békés Itala és Koltai Róbert estje
Jászai Mari Színház
2013. április 24. 19.00 óra

süti beállítások módosítása