Beszélgetés, zene, kalandos mese és sztárgála a Játékszínben

Vámos Miklós estek, Talamba ütőegyüttes, Süsü, a sárkány kalandjai és Jövőbarát sztárgála vár a megújult Játékszínben.

Folytatódnak a Vámos Miklós estek 
Elindult Vámos Miklós duettje a közönséggel Kész regény címmel, melynek különlegessége, hogy a színházlátogatók maguk dönthetik el, szereplői, vagy nézői lesznek az „előadásnak".
A beszélgetés minden alkalommal egy gondolat körül forog: április 25-én a SZERELEM, május 23-án BARÁTSÁG kerül terítékre. Várjuk a kíváncsi és elfogult nézőket, éppen úgy, mint a bántottakat és a megbántottakat!

jatekszin susu proba 0630 szaloky bela
Jelenet a Süsü, a sárkány című előadásból | fotó: Szalóky Béla


Talamba Ütőegyüttes 60 perv alatt a Föld körül című hangszerbemutatója mellett, most újabb gyermekprogramot kínál a családos színházkedvelőknek a Játékszín, ugyanis új lakók költöztek a színházba: a királylány, a királyfi, a király, a dada, a kancellár, a sárkányfűárus, és maga Süsü, a sárkány.
Megkezdődtek a népszerű mese színpadi változatának próbái, és bár az előadást gyerekeknek ajánlják, a felnőttek is számolják, hogy hányat kell aludni a premierig. Csukás István és Bergendy István szívmelengető és tanulságos mesejátéka, a SÜSÜ, a sárkány kalandjai április 21-től látható színházban.

 

jatekszin susu proba 0585 szaloky belaJelenet a Süsü, a sárkány című előadásból | fotó: Szalóky Béla


Jövőbarát Sztárgála is vár a Játékszínben! 2013. május 11-én, szombaton este 7 órakor kerül sor a Minden másképp van című jótékonysági estre. Az idén száz éves körúti teátrum és a tíz éves Jövőbarát Alapítvány közösen ünnepel művészbarátaival és erkölcsi támogatóival. A sztárgála teljes bevétele az alapítvány további sikeres működését szolgálja. Fellép többek közt: Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Keresztes Ildikó, Csonka András, Nagy Sándor, Gubás Gabi, Hrutka Róbert, Pindroch Csaba, a Momentán Társulat, a Talamba Ütőegyüttes és még sokan mások.

Az est házigazdái: Barabás Évi és Németh Kristóf.

 

Forrás: Játékszín Terézkörúti Színház

süti beállítások módosítása