Promenád - Önkéntesek kerestetnek egy előadáshoz

"PromenádSors Turizmus autóbuszból nézőtér, városból díszlet" - Az Artus Társulat, a Stereo Akt és a Placcc Fesztivál produkcióra készül. 


Nyár elején kerül bemutatásra a Promenád című színházi előadás Boross Martin rendezésében. A nézők egy városban haladó buszról követik a valóság-díszletben játszódó történetet.
A színészeket kísérik állomásról-állomásra, hallgatják „kihangosított” gondolataikat, nézik az utcán játszódó jeleneteket, amielyekről csak a Promenád busz utasai tudják, hogy színház.
Minden egyes előadásba szeretnének szereplőként is bevonni önkéntes, civil résztvevőket.

További infók az előadásról: promenadprojekt.hu

Olyan lelkes, színházi műhelymunka, és rendhagyó, köztéri művészeti formák iránt érdeklődő önkénteseket keresnek, akik saját történeteikkel inspirálnák a folyamatosan változó forgatókönyvet, és akik szívesen látnának el kisebb feladatokat az előadásban, miközben történeteiket a cselekmény részévé teszik.

 

stereo
Két lépcsőben vonják be a jelentkezőket a munkába: egy másfél napos workshop során április végén/május elején, valamint egy 2-3 napos intenzív próbafolyamatban közvetlen a bemutató előtt.  

Workshopok:

1. csapat: április 30. délután - május 1.

2. csapat: május 3. délután - május 4.


Nyilvános főpróba: május 26.

Bemutató: június 2, 3, 4

Jelentkezés: 
- emailben a promenadprojekt@gmail.com címen
- Határidő: április 22.
- Az emailben küldjétek el a telefonszámotokat, illetve egy pár soros személyes történetet, ami egy "menekülés" élményről szól.
- Legyetek szívesek megírni, hogy melyik workshop időpont lenne alkalmas számotokra. 


süti beállítások módosítása