Regisztrálni vagy sétálni? - Jön a Színházak Éjszakája!

Idén is nagy érdeklődés mutatkozik a Színházak Éjszakája iránt. A szervezők a programok egy részét előzetes bejelenkezéshez kötötték azok kedvéért, akik biztosra akarnak menni. Utánajártunk, mire juthatunk be regisztráció nélkül.

szinhazak

 

 

Szabad programok és regisztrációs helyek

 

A Színházakéjszakája.hu -n olvashatjuk: "A Színházak Éjszakáján 14 színház előadásaira, programjaira karszalaggal lehet bejutni. A programok nagyrésze szabadon látogatható, egy részük azonban regisztrációhoz kötött. Ezekre a programokra április 8. 08:00 óra és április 28. 24:00 között lehet jelentkezni a megvásárolt karszalagon található vonalkód alatti 8 számjegyű számsorral a reg.szinhazakejszakaja.hu oldalon. "

 

Miután beléptünk az informatikai foglalórendszerbe, azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb regisztrációhoz kötött esemény már betelt, így például a jógaóra, amelyet Stefanovics Angéla tart majd a Jurányiban, a SzeK:rénymatiné diavetítése, amelyet Jordán Adél fog vezetni a Katonában, vagy az Örkény Színház kulisszajárása. De maradt még hely például a Bábborzongató kísértetjárásra a Bábszínházban, a Kolibri Színház retro-diavetítésére, a James Bond 60 koncertre a Szabad Tér Színháznál, az Új Színház 15 perces Harold Pinter előadására, és a Vígszínház egyszeri és megismételhetelen Csárdáskirálynőjére is. Több program mellett azt tüntették fel, hogy nincs regisztráció, ez azt jelenti, hogy a program érkezési sorrendben látogatható.

 

Ha karszalaggal a kezünkön, előzetes regisztráció nélkül járjuk majd a színházakat, akkor is rengeteg esemény között választhatunk: a gyerekek részt vehetnek a Budapesti Operettszínház programjaiban, az Ördög-Tündér-Boszorkány szombat rajzversenyén, megtekinthetik az "Oszi Boszi, a repülő nagyanyó"-t,  bejárhatják a Kolibri Meselabirintust, a felnőttek pedig az Operettszínház sztárjainak idegen nyelvű dalparádéját vagy a nemrég elhunyt kiváló színésznő, Bakó Márta jelmezeiből készült kiállítást, a Katona Gondnokság című színházi sitcomját is megnézhetik. Több kulisszajáráson is vizsgálódhatnuk, bejuthatunk a Madách Színház Tolnay Szalonjában tartott filmvetítésekre vagy felpróbálhatjuk Az Operaház Fantomja és a Mary Poppins jelmezeit, kipróbálhatjuk a Macskák sminkjeit, táncolhatunk Polyák Lillával és Sándor Dáviddal, az Örkény Színházban meghallgathatjuk ahogy Pogány Judit Bogyó és Babóca történeteit meséli, ahogy a Kék Angyal Bárban az Örkény művészei énekelnek. A Radnótiban randevúzhatunk Bálint Andrással, Petrik Andreával, Wéber Katával, Martin Mártával és Schneider Zoltánnal... A lehetőségek szinte kimeríthetetlenek.

 

A teljes program itt elérhető >>>

 

A regisztráció nélkül látogatható programokat itt találja >>>

Milyen lesz a  Színházak Éjszakája 

a Bábszínházban?:

Centrál Színházban?:

a Madách Színházban?:

a Tháliában?:

a József Attila Színházban?:

a Katona József Színházban?:

az Operettszínházban?:

a Radnóti Színházban?:

a Szabad Tér Színházban?:

a Jurányiban?:

a Vígszínházban:

 

További kisfilmek érkeznek hamarosan a Színházak Éjszakája Facebook oldalán.

süti beállítások módosítása