Futott a színház - Jótékonysági akciók a Játékszínben

Emlékfutással emlékeztek a Margitszigeten a bostoni robbantás áldozataira a Játékszín munkatársai hétfőn. A színház egy kisfiú gyógyulásáért is tett a hét folyamán.

Míg vasárnap az alkotók egyik fele a színházban, a színpadon szórakoztatta a nézőket, a csapat másik fele a Margitszigeten vett részt a 28. Városvédő Futás Midicittá versenyszámában, hétfőn pedig együtt készültek a 18 órakor startoló emlékfutásra, a bostoni áldozatokért. Több művész, köztük a Játékszín igazgatója is színházi előadására futott be a Margitszigetről.

 

Képek a vasárnapi futásról:

UGT 14

 1.

UGT 64

 2.

UGT 70

3.

 

Jótékonysági előadás a Játékszínben

 

A Süsü, a sárkány kalandjai április 21-i előadása jótékonysági célokat szolgált. 

 

SÜSÜ 033

 1.

SÜSÜ 057

 2.

SÜSÜ 061

 3.

SÜSÜ 073

 4.

SÜSÜ 090

 5.

 

„Függetlenül civilként, művészként és színházi vezetőként egyaránt büszkeség számomra, hogy a hétvégi családi bemutatónk a Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejáték osztatlan sikert aratott minden korosztályban, ugyanakkor segítő kezet nyújtva a Hadart-nak és a Jármika Jövőkép Gyermek Alapítványnak, egy kisfiú gyógyulását segíthetjük közösen a kedves nézőkkel. Blazsovszky Máté, az előadás kedvezményezettje Édesanyjával együtt ünnepelte Apukája és a többi mesehős bőrébe bújókolléga sikerét”- mondta Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója.

süti beállítások módosítása