Ajándékkártya vadászat a Nyári Fesztivál előadásaira

A Szabad Tér Színház a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileuma alkalmából Emlékkártyát bocsájtott ki. 

Az Emlékkártyával 4 különleges ajándékkártya-napon ajándékozza meg a színház értékesítő helyeit felkeresőket. Az akció keretében a látogatók 75% extra kedvezménnyel válthatnak jegyet az aznap kisorsolt eladásokra.

A limitált példányszámban kiadott, sorszámozott 75 Év Emlékkártya 20%-os kedvezményt ad ajándékba tulajdonosának a Budapesti Nyári Fesztivál saját szervezésű programjainak árából a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad játszóhelyeken, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra (Színházi hajójárat, Víztorony kilátó és kiállítások, éttermi szolgáltatások, ajándékbolt kínálata).

 

emlekkartya 75ev

 

Az Emlékkártyához 4 különleges napon juthatnak hozzá az érdeklődők. A május 1-i ünnepen egy napra kinyitnak a helyszíni jegypénztárak, május 4-én, a Színházak Éjszakája napján a Városmajorban, május 18-án, a pünkösdi hosszú hétvége szombatján mindkét helyszínen, június 1-jén a színház új, köztéri és bevásárlóközpontokban lévő értékesítő pontjainak megnyitása alkalmából minden értékesítő helyen „csak aznap, csak nálunk, csak személyesen” érvényesíthető akcióval várják a látogatókat.

 

viztorony szinparol szolga istvan

Fotó: Szolga István


Mindazok, akik ezeken a napokon 11 és 19 óra között személyesen felkeresik a kijelölt helyszíneket, ajándékba kapnak egy 75 Év Emlékkártyát. Amennyiben aznap vásárolnak is a kártyával, 75 %-os kedvezménnyel válthatnak további jegyeket az aznap reggel kisorsolt 2 margitszigeti és 5 városmajori produkcióra. Lesz Parádé 75 habzóborkóstolás, nyereménysorsolás, és számos ajándéktárgy is gazdára talál majd. Az akcióban azok a kártyatulajdonosok is részt vehetnek, aki korábban hozzájutottak az Emlékkártyához vagy a BNYF Kedvezménykártyához.

Időpontok és helyszínek:
május 1. Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
május 4. Városmajor Színpad jegypénztára
május 18. Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
június 1. Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára, BNYF Infópont a Széll Kálmán téren és a Városháza parkban, BNYF jegyértékesítő Plázapont a Mammut és az Allee Bevásárlóközpontokban.

 

A jubileumi ünnepi évad teljes műsora elérhető a mobil telefonra is optimalizált www.szabadter.hu oldalon.

süti beállítások módosítása