Már lehet jegyet kapni a TESZT-re

A Csiky Gergely Állami Magyar Színház elkezdte árusítani a Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozóra szóló jegyeket és bérleteket.

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a szervezők idén sem emeltek a jegyárakon, sőt, az érdeklődők a május 24-31. között zajló fesztivál előadásaira kedvezményes bérletet is válthatnak. A találkozó meghívott előadásaira a jegyek 20, illetve engedményes áron 10 lejért válthatók, a temesvári magyar színház alapításának 60 éves évfordulója alkalmából kibocsájtott TESZT60 nevezetű bérlet pedig mindössze 60 lejbe kerül.

Az utalvány kiváltásával hat-hat előadásra juthatnak be a nézők, ugyanez a bérlet a diákok és nyugdíjasok számára hét-hét produkcióra érvényes.

 teszt

 

Az érdeklődők a szervezők segítségével 13 előadásból választhatják ki azokat a produkciókat, amelyeket a bérletcsomagban szeretnének megvásárolni, így mindenki a saját ízlése szerint választhatja ki, hogy milyen jellegű előadásra szeretne bejutni a gazdag kínálatból. A temesvári magyar, német és román színházak produkcióin kívül aradi, újvidéki, szabadkai, zentai, nyíregyházi, szegedi és belgrádi színházak is jelen lesznek, de nem hiányoznak a budapesti partnerszínházak előadásai sem a változatos programból, mindezek mellett pedig számos évfordulós esemény is lesz az idei fesztiválon, köztük ünnepélyes gála, kiállításmegnyitó, könyvbemutató, konferencia is szerepel a programban, esténként pedig ingyenes szabadtéri koncertek várják a zene rajongóit, így Lajkó Félix, Boris Kovač, Harry Tavitian és Cserey Csaba is fellép majd a Dóm téri színpadon. 


Jegyek és bérletek elővételben a színház jegypénztárában válthatók. A jegyiroda nyitvatartása: munkanapokon hétfőtől péntekig 16-19 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával; cím: Alba Iulia (Rezső) utca 2. szám, telefon: 0356-450.606, mobil: 0752-111.803, e-mail cím: ticket@tm-t.ro.

Jegyeiket online is megvásárolhatják a www.biletmaster.ro és www.tm-t.ro címeken.

 

A TESZT programját itt elérhetik.

süti beállítások módosítása