Amerikai popfesztivál a Harley fesztiválon

Az alsóörsi Harley-Davidson Fesztivál 0. napján, június 5-én látható a veszprémi Pannon Várszínház Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadása, Vándorfi László rendezésében.

Különleges musicalbemutatóval indul a Harley-Davidson Fesztivál 0. napja. Június 5-én a veszprémi Pannon Várszínház viszi színpadra a legendás hazai zenés darabot. Az idén 40. évfordulóját ünneplő, a közönség számára számos meglepetést tartogató színmű rendezője Vándorfi László
„Az alsóörsi Nagyszínpadon ünnepli születésének negyvenedik évfordulóját a rockmusical, amelyet a veszprémi Pannon Várszínház mutatat be a 0. napon” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál alapítója, főszervezője. A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Déry Tibor azonos című kisregényének 1973-as musicalváltozata. A kisregényt Pós Sándor írta színpadra, zenéjét Presser Gábor, dalszövegeit Adamis Anna szerezte.

 

popfesztival 3


Az ünnepi produkció különlegessége abban rejlik, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadás cselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.
„Maga a darab négy évtizeddel ezelőtt az amerikai témája miatt volt érdekesség, ám a beleszőtt magyar mondanivaló, az előre vizionált problémák mind a mai napig aktuálissá teszik az üzeneteit. Akkoriban az LGT élő zenéje döbbenetes hatással volt a közönségre, és a mostani előadás is tartogat a közönség számára különleges ízeket.” – mondta Vándorfi László színigazgató-rendező.

süti beállítások módosítása