Naftalin látássérülteknek a Radnótiban

Május 16-án, 19.00 órakor narrációval mutatja be Naftalin című előadását a Radnóti Színház, a látássérült érdeklődők szánára.

A narráció három fő részből áll, melyek szervesen kapcsolódnak egymáshoz – mindegyik rész más-más információval, élménnyel szolgál.
Az első a bevezető narráció, mely egy kb. 15 perces hangos műsorfüzet, amit a 90 decibel honlapján, ill. közvetlenül az előadás előtt, a nézőtéren ülve hallgathatnak meg.

A második a kulisszabejárás, melynek során testközelből megismerkedhetnek a színpadon a díszlettel, valamint a fontosabb kellékekkel és jelmezekkel. (Időpont: május 16. 16:30-17:30, kizárólag az előadásra jeggyel rendelkező látássérült közönség és kísérőik számára!)

 


A harmadik az előadás alatt, élőben történő narráció, melyet egy úgynevezett fülmonitor segítségével, fülhallgatón keresztül hallgathatnak. Egy eszközt két fülhallgatóval egyszerre két látássérült tud használni az előadás alatt. A fülmonitorokat az előadás előtt 18:30-18:40 között osztják ki.

Az eszközök limitált számban állnak rendelkezésre, ezért kérik, hogy jegy- és fülmonitor igényüket az alábbi elérhetőségek valamelyikén regisztrálják. Csak a regisztrációval tudják biztosítani az előadáshoz a fülmonitort és a kedvezményes jegyet.
Az előadás narrátora: Kővári Szimonetta

Jegyrendelés látássérültek részére:
Jegyár: 2100 Ft
E-mail: info@90decibel.hu
Telefon: 06 20 491 87 96
További információ a narrációról: www.90decibel.hu

süti beállítások módosítása