10 éves Az Operaház Fantomja - Játékra hív a Madách

A harminc éves Macskák után, újabb Webber musical magyarországi jubileumára készül a Madách Színház, ugyanis az Operaház Fantomját tíz éve láthatja a közönség. A jubileumhoz kapcsolódóan a Facebookon az alkotók játékra hívják a rajongókat.

 

Május 30-án tíz éves Az Operaház Fantomja, amelyet a Madách Színházban láthatott először a magyar közönség 2003-ban.A jubileum alkalmából a színház rendhagyó előadással, sok meglepetéssel és különleges fellépőkkel készül. Addig is háromféle játékra invitálja a Fantom-rajongókat a Facebook-on. A játékok nyertesei részt vehetnek a születésnapi előadáson.

 

 

 

fantom 10 év 2

 

 

 

Az egyik játék a „A Fantom, ez a titokzatos lény rég bennem él!” címet kapta. Ehhez a jelentkezőknek fantom álarcos fotót kell készíteniük magukról, minél érdekesebb helyszínen és helyzetben! A részleteket és segítséget itt találják. A legszellemesebb fotók közül Az Operaház Fantomja címszereplői választják ki a 15 legjobbat.
A nyertes fotók alkotóit május 27-én 17 órára különleges beszélgetésre várják, ahol Az Operaház Fantomja szereplőivel és alkotóival találkozhatnak, Kentaur, az előadás díszlettervezője pedig rendhagyó kulisszajáráson fedi fel a Fantom díszletének rejtelmeit.
A 15 legjobb fotó készítői közül kisorsolnak még három szerencsést, aki 2 belépőjegyet kap a jubileumi előadásra!  A fotókat május 24-én éjfélig várják a fantom10@madachszinhaz.hu címen.

 

 

 

fantom 10 év maszk

 

fantom 10 év maszk

fantom 10 év maszk

 

 

 

 

 

A második játék az „Imádlak, Fantom!” néven fut. A Madách Színház Az Operaház Fantomja legnagyobb rajongóját keresi,  aki a legtöbb Fantom előadást látta, és ezt a jegyekkel is tudja bizonyítani. A "fő" rajongó jutalma  2 jegy lesz a jubileumi előadásra, 2013. május 30-ra. A jelentkezéseket május 24-én éjfélig, a fantom10@madachszinhaz.hu címre várják, a jegyek szkennelt változatával vagy fotójával együtt! Részletek a Madách Sznház Facebook oldalán.

 

 

 

 

fantom 10 év

 

 

A harmadik játék az igazán kratív Fantom rajongóknak szól:. „Te hogyan folytatnád?” – természetesen a Fantom történetét. Az alkotók ebben a játékban 5-10 sorban összefoglalva várják a sztori lehetséges folytatását. (Fontos, hogy a Love never dies történetét nem fogadják el) A beküldött írások közül a Az Operaház Fantomja címszereplői választják ki 15 legjobbat.
A 15 nyertes történet alkotóit május 27-én 17 órától szintén Az Operaház Fantomja szereplői és alkotói látják vendégül, ráadásként Kentaur, az előadás díszlettervezője a Fantom díszletében rendhagyó kulisszajárásra invitálja őket.
Az esemény végén a 15 legjobbnak ítélt írás beküldői közül kisorsolják ki azt a három szerencsést, aki 2 belépőjegyet kap a jubileumi előadásra! A történeteket május 24-én éjfélig várják a fantom10@madachszinhaz.hu címen.

A játékról a Madách Facebook oldalán található részletes információ.

süti beállítások módosítása