Oroszok - Harsányi Attila idézi meg Viszockijt Aradon

Május 20-án, hétfőn, 18 illetve 20 órától, az Aradi Kamaraszínházban Harsányi Attila Oroszok című estjét tekinthetik meg az érdeklődők. Viszockij dalait az ukrán származású Vigula Mihajlo kíséri gitáron. 

 

Ajánló:

 

Egy hatlövetű pisztoly, egy golyó, megpörgetni a dobtárat és lőni. Halál vagy dicsőség. A legrizikósabb szerencsejáték. Egészen extrém. Ilyenre csak az OROSZOK képesek.
Az előadás "sztárvendége" Vlagyimir Szemjonovics Viszockij, akinek 12 dala adja az est gerincét.
Tehát: minden ami Orosz, nem kicsit, nagyon.

 

oroszok

 

Az Aradi Kamaraszínház legújabb produkciójában a legendás szovjet-orosz színész, énekes, költő, a legnépszerűbb orosz "bárd" dalaiból és egyéb orosz vonatkozású szövegekből áll össze az est, amelynek premierjét láthatják hétőn este a bérletes nézők. 18 órától a kedvezményes (sárga) bérlettel rendelkezőket, 20 órától a teljes árú (piros) bérlettel, diákbérlettel és meghívóval rendelkezőket várják az Aradi Kamaraszínház (Bábszínház) termében. Gitáron kísér: Vigula Mihajlo.


Az Aradi Kamaraszínház és a Miskolci Nemzeti Színház művésze azután tér vissza Aradra, hogy öt díjból hármat a Rudolf Hess tízparancsolata című produkció nyert el a bákói Gala Star nemzetközi monodráma-fesztiválon, és a Rudolf Hesst alakító Harsányi Attila nevével márványcsillagot helyeztek el a színház előtti járdán és a város tűzijátékkal ünnepelte a győztes produkciót. A fesztivál fődíja mellett az aradi produkció kapta a Stefan Iordache-közönségdíjat és a fesztivált szervező Bacovia Színház társulata által felajánlott Színészek a színészekért díjat is.

 

süti beállítások módosítása