Freak Fusion Cabaret - Varieté és burleszk a Trafóban

A múlt századi vándorcirkuszok misztikus világa némi sötét humorral fűszerezve, varieté hangulatban - május 28-án a Trafóban.

Látványos zsonglőr-, akrobata-, légtornász- és burleszk táncjelenetek a hazai underground cirkuszi élet krémjeivel! Bárhol bármikor bármi megtörténhet!

freak

 

2010-ben a Tűzraktérben került először megrendezésre a Freak Fusion Cabaret, mely esemény a Zsonglőr Negyed felújítására és fejlesztésére szervezett jótékonysági rendezvény volt. Azóta a Tűzraktér szomorú bezárása után a Zsonglőr Negyed egy része átköltözött az R33-ba, és megalapította az INspirál mozgásstúdiót.

 


A nagy érdeklődésre való tekintettel a társulat továbblépett, és céljaként tűzte ki, hogy színesítse a hazai underground életet a zene és a cirkusz fúziója által, teret adjon a szabad kísérleti színpadnak és az alternatív cirkuszművészeteknek; összevonja (fuzionálja) a cirkusz, a zene, a vizuális- és más mozgásművészeteket.

 

freak1
Szereplők: Kollányi Julianna, Herceg Virág, Kiss Gergely, Zoletnik Zsófia, Mező András, André Rolland, Adolf Diána, Bognár Kozma Sándor, Bosznay Balázs, Csepi Márton, Ferenc Méhes Csaba, Turai Bálint, Kőrösi Norbert

Zene: Óperentzia, Banhazi Gábor, Domokos Tibor, Nagy Gergely László, Dimanovski Natalie, Keszei Krisztián

Vizuál: Fullkolor

süti beállítások módosítása