Idén is színházi gyermeknapot tartanak Veszprémben

Nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház május 25-én délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren.


A rendezvénysorozatot a nagyszínpadon a BonBon Quintet Jancsi és Juliska című zenés mesejátéka nyitja meg, amelynek zeneszerzője Meskó Ilona. Lukácsházi Győző a zenei ismeretterjesztés egyik legismertebb magyar képviselője rengeteg humorral átszőtt előadás keretében vezeti be a gyerekeket a zene és az örökérvényű Grimm történet birodalmába, miközben Dobos Emőke rajzművész a helyszínen készült alkotásaival illusztrálja a produkciót. Mindezt a Magyar Rádió és a Fesztiválzenekar kiváló művészeinek közreműködésével tekinthetik meg kicsik és nagyok.

 

gynap2
Kéri Kitty tavaly is együtt  játszott a gyerekekkel (fotó: petofiszinhaz.hu)


A mesejáték után a színház előtti téren folytatódik a program kézműves foglalkozással, arcfestéssel, jelmezes fényképezkedéssel, bemutatót tartanak a rendőrség és a tűzoltóság munkatársai. Lesz Kabóca játéktér, színházi vetélkedő a társulat tagjainak közreműködésével és az érdeklődők bepillanthatnak a teátrum kulisszái mögé is. Rossz idő esetén minden programot a színház épületében rendeznek meg a szervezők.

 
Forrás: petofiszinhaz.hu

süti beállítások módosítása