Müller Péter zenés irodalmi estet tart a Szatyor Bárban

Május 30-án a Hadik Irodalmi Szalon a belvárosi Szatyor Bárba költözik és Müller Pétert látja vendégül, aki többek között pályájáról, színházról fog mesélni.


Hadik 28A Hadik Irodalmi Szalon májusi estjén az ezoterikus irodalom  kerül a középpontba: a meghívott vendég a hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja, Müller Péter író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó. 

Könyvei a legsikeresebb ezoterikus kötetek közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány. Spirituális célzatú művei mellett drámaíró tevékenysége is meghatározó. Pályáját 1955-ben rendezőasszisztensként kezdte, a Madách Színházban. Eredeti szakmáját tekintve dramaturg. Napjainkig művek sokaságát állította színpadra, a Madách Színházban 1965-től végzi ezt a munkát.


Müller Pétert állítása szerint 1956-ban egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Írói tevékenysége és a tanítás iránti vágya eredményeképpen elindította a Mesterkurzus elnevezésű előadás-sorozatot, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni a mindennapi életben az önmegvalósításban. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok és az érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd. Ebben hiszünk mi is a Hadik Szalonban, ahol a beszélgetés, az egymásra figyelés által igyekszünk havonta egy-egy este irodalmat, kultúrát, értéket adni Mindannyiuknak.

A májusi esten természetesen saját műveiről, pályájáról, színházról, élet-értelmezésről, spiritualitásról, barátságokról lesz szó. Tanulhatunk tőle a szerelemről, az élet szépségéről, értékeléséről, a békéről és a barátság fontosságáról, magunk megismerésének titkáról - a szervezők ajánlása szerint. 

A Hadik Irodalmi Szalonba ezúttal meglepetés zenés vendégével érkezik az író.
Az est kivételesen a Hadik Kávéház társ-intézményében, a Szatyor Bárban lesz.

Háziasszony: Juhász Anna
Belépőjegy: 500 Ft, az estre a belépés regisztrációhoz kötött, melyet megtehetnek az anna_juhasz@hotmail.com címen. Belépés és ülőhelyfoglalás 18.00 órától, az érkezés sorrendjében!

süti beállítások módosítása