Európai Piknik a Füvészkertben

Improvizációs színház a Momentán Társulattól, európai játszótér, koncertek és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket vasárnap az ELTE Füvészkertben az Európai Pikniken.


A látogatók interaktív foglalkozásokon és workshopokon ismerkedhetnek meg az Európai Unióval és a nemzetközi ifjúsági munkával. Az esemény alkalmat teremt a hazai és nemzetközi ifjúsági munka eredményeinek bemutatására, a fiatalokat érintő EU-s pályázati lehetőségek megismerésére, a fiatalok és az ifjúsági szervezetek közötti találkozásra - közölték a szervezők az MTI-vel.

 

europai piknik

 

A rendezvényen fellép mások mellett a Madrián, az Energetic Voice Sentiments, a Metamorfózis színházi csoport, a Malaga Quintet, a Romano Glaszo és a Momentán Társulat.


Az esemény megvalósítója a Europe Direct - Budapest, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Fiatalok Lendületben Programiroda és az Eurodesk Magyarország. Az Európai Piknik az Európai Ifjúsági Hét nyitó eseménye, amely útjára indítja a héten országszerte és a fővárosban is zajló ifjúsági programokat. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása