Gyereknap a Magyar Színházzal 3 helyszínen

Hétvégén három helyszínen is ünnepli a gyermekeket a Magyar Színház: szombaton a Millenárison, vasárnap Budakeszin találkozhatnak a színház ifjúsági és családi előadásainak szereplőivel, délután pedig a Ruminivel várják a nézőket a színházban.


A Millenárison szombaton 14 és 15 óra között láthatnak ízelítőt a Magyar Színház előadásaiból: a Rumini, az Andersen, az Égigérő fű és A kisfiú meg az oroszlánok részleteiből láthatnak műsort a gyereknapra érkezők.

 

pavletits bela kisfiu magyar szinhaz

Fotó: Dóka Attila, Observer


Vasárnap a gyerekek személyesen is találkozhatnak a színészekkel a budakeszi gyermeknapon. Akik kilátogatnak a rendezvényre, kezet foghatnak a Ruminiből jól ismert hajóskapitánnyal, Bojtos Benedekkel, eltanulhatják A kisfiú meg az oroszlánok bohóca, Baltazár zsonglőrmutatványait, vagy épp bűvészleckéket vehetnek Oszkártól, a cirkusz nagy bűvészétől! Mindeközben „kiterjesztett valóságshow-val” is várják a gyerekeket: egy kamera és egy kivetítő segítségével könnyedén találhatják magukat Negro, Bruckner Szigfrid, esetleg Rumini mellett!

 

A színház akadémistái arcfestéssel készülnek, míg azok, akik közös fényképet szeretnének a színészekkel, a fotó erejéig barokk parókákban pompázhatnak.

 

Mindeközben a Magyar Színházban vasárnap 15 órakor a Ruminit láthatják a nézők.

süti beállítások módosítása