Akar sorsturista lenni? - Belépőt nyerhet a Placcc Fesztiválra | LEZÁRULT!

A városban cirkál egy busz, ami más, mint a többi.... Ha szívesen felszállna rá, játsszon velünk.

 

A sorsturisták egy városban cirkáló busz fedélzetén ülnek, és az ablak mögül figyelnek. Hallják, miről beszél a telefonáló járókelő, látják, mi történik vele, miután eltűnik egy kapualjban - tudják, honnan jött és hová megy, mindenhová pont jókor érkeznek. A szereplők szökésben vannak, el kell hagyniuk lakóhelyüket, menekülés közben pedig sorsfordító pillanatokat idéznek fel saját életük epizódjaiból. Jelenetek tárulnak elénk, mintha egy mozifilm pergő képei elevenednének meg.

Az Artus és a Stereo Akt új produkciója, a Promenád különleges színházi utazásra viszi a nézőket, akik egy városban haladó buszról követik a valóság-díszletben játszódó történetet. A PLACCC Csepel Fesztiválon június 1. és 4. között látható előadás a közönséget úgy kalauzolja végig a fikció világában, térben és időben, akár egy idegenvezető az utasait a városi látványosságok során. A Promenádnak Budapest egyik legizgalmasabb negyede, Csepel és a környékbeli kerületek nem csupán díszletei, hanem szereplői is. Az utca valósága átszövi a cselekményt, így az élmény minden alkalommal más és más. Minden egyes előadásba szereplőként is bekapcsolódnak civil résztvevők, történeteik a cselekmény részévé válnak, így az emberek, a produkció egyes elemei, de még a helyszínek is változhatnak. Az előadást magyar és angol nyelven látható.

 

promenad placcc 400
Indulási és érkezési hely: Csepeli Munkásotthon, 1215 Budapest, Árpád u. 1.
Online jegyfoglalás: http://placcc.jegy.hu/
Jegyrendelés: Kovács Andrea +36 20 46 77 523 placccjegy@gmail.com

 

Időpontok:
2013. június 1., szombat 19:00
2013. június 2., vasárnap 16:00, 19:00
2013. június 3., hétfő 16:00, 19:00
2013. június 4., kedd 19:00

 

Az előadás az Artopolis Egyesület / PLACCC Fesztivál (Budapest, Magyarország), a Københavns Internationale Teater (Kopenhága, Dánia), a Lieux publics (Marseilles, Franciaország), a Theater op de Markt (Neerpelt, Belgium) és a Terschellings Oerol Festival (Terschelling, Hollandia) koprodukciójában jött létre.

 

Kérdésünk:

 

Milyen közlekedési eszközt használ az Artus-Stereo Akt a Promenád című előadásához?

 

a) Hév

b) Busz

c) Hajó

 

A helyesen válaszolók között páros belépőt sorsolunk ki a Promenádra jún. 2-i, 16 órakor induló előadására.

A választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk. Beküldési határidő: május 31. péntek, 12 óra. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Nyertes: Huzián Judit

 

Részletek:

www.placcc.hu

www.facebook.com/placccfesztival

http://promenadprojekt.hu/

süti beállítások módosítása