25 éves a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja

Kisvárdán 1989. júniusában három határon túli színház találkozásával megszületett egy fesztivál, amely mára - 25 év elteltével - egy nagy múlttal bíró, évről évre várt fesztivállá fejlődött.

magyar
 
Idén nyáron huszonötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválját. 15 város több, mint 20 színházi előadását látja vendégül a rendezvény. A színházi előadásokon túl a fesztivált számos kísérőprogram is színesíti. Koncertekkel, kiállításokkal, nemzetközi népművészeti, kézműves kirakodóvásárral, illetve „Régi ízek szabadtűzön” gasztronómiai bemutatóval várják a látogatókat.

A fesztivál ideje alatt Dokumentum- és fotókiállítás lesz látható a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának elmúlt 24 évéről.  

2013. június 4-én, kedden 11 órakor a Szabadtéri Színházak Szövetsége sajtótájékoztatót tart, amelyen ismertetik a szabadtéri színházak nyári programjait. Nyakó Béla igazgató, és Nánay István válogató, művészeti tanácsadó is a sajtótájékoztató egyik résztvevője lesz, ahol  részletesen ismertetik aXXV. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának programját és a Kisvárdai Várszínházi Esték rendezvénysorozatát. 


Facebook oldal:
www.facebook.com/MagyarSzinhazakKisvardaiFesztivalja

Fesztiválról bővebben:
www.kisvarda.szinhaz.hu


A fesztivál teljes programja itt elérhető:

http://szinhaz.w3h.hu/tartalom/magyar-szinhazak-xxv-kisvardai-fesztivalja-programja

süti beállítások módosítása