Már 100 előadást tartott a Játékszín

Az ünneplés jegyében telt a vasárnap és a hétfő a Játékszínben: június 2-án Gálvölgyi János születésnapját, valamint az idei 100. előadást ünnepelték, 3-án pedig színművészetis évfolyamtalálkozót tartottak.

 

Meglepetés és bejelentés a 100. előadás után:


Június 2-án, vasárnap került sor az idei évad 100. előadására, A hölgy fecseg és nyomoz című darabra az újraindult Játékszínben. Ekkor köszöntötték fel 65. születésnapja alkalmából Gálvölgyi Jánost. Németh Kristóf igazgató és Bank Tamás produkciós igazgató meglepetéssel készültek, a művészt, aki köztudottan az órák szerelmese, a Cornavin támogatásával egy svájci karórával lepték meg. 

 

A vezetés pedig megragadta az ünnepi alkalmat, és publikussá tette a következő évadban elsőként bemutatásra kerülő produkció szereposztását. A Játékszín október 18-án Marc Camoletti "Hatan pizsamában" című vígjátékát fogja bemutatni Gálvölgyi János rendezésében, többek közt Hajdu Steve, Vándor Éva, Csonka András, Fábián Anita, Lévay Viktória és Barabás Kiss Zoltán közreműködésében.

 

Gálvölgyi János köszöntésről képekben:

 

kbf 047 galvolg 6901

1

kbf 047 galvolg 8041

2

kbf 047 galvolg 5991

3

kbf 047 galvolg 2901

4

kbf 047 galvolg 4871

5

kbf 047 galvolg 3421

Fotók: Szalóky Béla, jatekszin.hu

 

15 éves évfolyamtalálkozót rendeztek a Játékszínben

Lévay Viktória színésznő és Németh Kristóf igazgató szervezésében június 3-án este izgalmas eseménynek biztosított helyszínt a Játékszín: ezen az éjjelen került sor a Színház- és Filmművészeti Egyetem 15 éves évfolyamtalálkozójára.

 

 

A Benedek - Zsámbéki - évfolyam tanárai, Bakó Gábor, Benedek Miklós, Bezerédi Zoltán, Erdélyi Ilona, Flohr Mária, Harsányi Sulyom László, Lengyel György, Matetics Éva, Molnár György, Somkuti Annamária, Thoroczkay Miklósné és Varsányi Anikó, valamint az egykori diákok, többek közt Haumann Petra, Jánosi Dávid, Elek Ferenc, Szávai Viktória, Botos Éva, Menszátor Héresz Attila, Szirtes Balázs, Tallián Marianne, Vass György, Lévay Viktória és Németh Kristóf együtt elevenítették fel a felvételi izgalmait és az egyetemi éveket, lapozgatták a régi fotókkal teli albumokat, és amikor már mindenki azt gondolta, hogy a hangulat a tetőfokára hágott, előkerültek a felvételi dolgozatok is.

 

Forrás: Játékszín

 

süti beállítások módosítása