Közeledik a 200. Vámpírok bálja - Jön a nyári széria

Idén nyáron is báloznak a vámpírok! A nyári szezont pedig szeptember 1-én, a 200. előadás zárja, amelyen rendhagyó, jubileumi szereposztással várják a közönséget. A hagyományokhoz híven a Vámpírok bálja nyári szériája alatt is folytatódnak a kulisszajárások.

Június 21-én veszi kezdetét a Vámpírok Bálja  hetedik nyári szériája. Júniusban négy alkalommal, augusztusban pedig ötször látható a népszerű musical a Pesti Magyar Színházban. A nyári „báli szezont” szeptember 1-én, a jubileumi 200. előadás zárja. Ezen az estén rendhagyó szereposztásban látható a musical, színpadra lép minden vámpír:. Krolock lesz Egyházi Géza, Bot Gábor és Langer Soma is, Sarah szerepében pedig látható lesz Andrádi Zsanett, Török Anna, Simon Boglárka Panna és Réthy Zsuzsa is. A részletes nyári és szeptemberi szereposztás a Vámpírok Bálja honlapján olvasható.

vámpírok bálja200 szerep

 

 

Idén nyáron is lesz "vámpíros" kulisszajárás, amelyeken a rajongók még közelebb kerülhetnek a vámpírok titokzatos (színpadon túli) világához. A kulisszajárás igen népszerű, ezért a szervezők kérik, hogy az érdeklődők névvel, telefonszámmal, e-mailcímmel küldjék el jelentkezésüket a programra a fanclub@vampirokbalja.hu címre. A júniusi kulisszajárás 22-én szombaton és 23-án vasárnap lesz.

 

 

 

A Vámpírok Bálját több országhoz hasonlóan Magyarországon is évek óta játsszák töretlen sikerrel, eddig több mint százezren látták a produkciót a Pesti Magyar Színházban. Roman Polanski eredeti darabját nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre a PS Produkció a Magyar Színházban.

 

Az 1997-es bécsi bemutató után Stuttgart, Hamburg, Varsó és Berlin közönsége is élvezhette ezt a minden ízében különleges, fanyar humorú, lenyűgözően látványos, lehengerlően lendületes musicalkülönlegességet. Eddig több mint 6 millió nézőt vonzott szerte a világon a mára már kultikussá vált vámpírparódia. Jim Steinman kifogyhatatlanul áradó melódiái hűen követik a Polanski által megálmodott történetet. Michael Kunze szövegkönyve pedig költői megjelenítése a vámpírok borzongató és groteszk antivilágának. A Vámpírok bálja musical magyar verziójának, minden más külföldi produkciónál látványosabb díszleteit és jelmezeit a nemzetközileg elismert Kentaur tervezte.

Forrás: vámpirokbálja.com

süti beállítások módosítása