Somló Tamás varietében lép fel a Múzeumok Éjszakáján

Somló Tamás lesz a Múzeumok Éjszakáján az Orfeum Hungaricum varietéműsor sztárfellépője június 22-én. A zenész ugyanis anno artistaként kezdte pályáját, és ifjúkorában a világ több rangos cirkuszában porondra lépett.


„Nosztalgiázni fogok, és már előre izzad a tenyerem. Richter József igazgató úrral annak idején bejártuk fél Európát. Többek között Bulgáriában és Jugoszláviában játszottunk nagy sikerrel. Azóta megmaradt a jó kapcsolat a cirkusszal, ahová mindig szívesen térek vissza” – mesélte Somló Tamás, aki elsősorban énekelni fog a porondon, a Fővárosi Nagycirkusz zenekarának kíséretében. „Biztos vagyok abban, hogy a cirkuszi lelátók előtt speciális hangzása lesz majd a slágereknek” – tette hozzá a zenész.


somlo tamasFotó: gimagine.com


Az LGT ikonján kívül június 22-én éjféltől láthatja a közönség a Szomszéd néni produkciót, azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs komikusokat. Lesz bűvészshow Nagy Molnár Dávid jóvoltából, Szőlőskei Tímea énekel, míg a tánc műfaját a HuN KuN DaNCe, valamint Köcse György és Kovács Krisztina képviseli. 


De ezzel még nincs vége: a jelenleg műsoron lévő Circus Maximusból ismert Dashka, a zsonglőr, a Fővárosi Nagycirkusz hangja, Maka Gyuszi, a Jazzation zenekar, és a Black Roses formáció is elkápráztatja a közönséget.

 



süti beállítások módosítása