Plakátarc - Eredményt hirdetett az Operaház

Párkányi Katalin nyerte az Operaház Plakátarc pályázatát.

 

Az Operaház beszámolója:

 

Mint az a Facebook-likeok számából elsőre is kiderülhetett, a "fő" verseny első helyezettje Párkányi Katalin lett (720 like a versenyzáráskor), az ő képét készítette el profi kreatív stábunk óriásplakát formájában. A második helyezett Szalai Flóra (570 like), a harmadik helyezett Joósz Katalin és Preisz Lilla képe (484 like), az ő nyereményük két exkluzív két személyes tiszteletjegy jövő évadunk első premierjére, a Falstaffra.

 

Plakatarc-nyertes

 

Azonban nagyon sajnáltuk, hogy rengeteg remek kép díj nélkül maradt volna, így - az eredeti versenykiíráson felül - összehívtunk egy szakmai zsűrit (Gács Tamás, Ókovács Szilveszter, Turkovics Mónika, Végh Endre és Zsoldos Dávid részvételével), akik további három kreatívot találtak felhasználásra érdemesnek.


Jávorszky György az OperaCafé reklámarca, Ihász Lilien, Ádám Dávid és Peresztegi Hanna az Opera 2013/14-es évada Gyermek- és Ifjúsági programjainak reklámarca, Oroszi Judit pedig az Opera "reklámkeze" lehet a jövőben.


Az említetteken felül pedig - elismerésünk jeleként - pályázóink legjobb képeiből egy 31 darabos válogatást adtunk ki nyomtatásban az Operamagazin mellékleteként.


Köszönjük a részvételt!

 

Forrás: opera.hu

 

süti beállítások módosítása