Színészekkel tart Cseh Tamás-estet a Vodku Fiai

Június 29-én, szombaton Cseh Tamás-estet tartanak a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Vodku Fiai színészekkel kiegészülve.


Egy hideg téli estén összeültünk egy pesti kocsmában, kézbe vettük a gitárt, a bőgőt és a hegedűt, és Cseh Tamás dalait énekeltük. Megszólalt a Budapest, a Krakkói vonat, a Hatvanas évek, és tucatnyi más felejthetetlen dal. Sokan összegyűltünk, a tizenévestől a nyugdíjas korúig mindenféle emberek ültek a székeken, a földön vagy álltak a fal mellett. Körülnéztünk, és azt láttuk, hogy a szemekből eltűnt a korkülönbség, és furcsa szeretem-színe lett mindenkinek. Jó volt elmerülni ebben a másik valóságban, és reggel, kabátban ébredve az ágyon még ott csengett a fülünkben, hogy 'talán volt egy-két este...”

A Vodku fiai célja, hogy megőrizze és életben tartsa Cseh Tamás dalainak üzenetét és hangulatát. 2010 óta számos budapesti helyszínen, tucatnyi vidéki városban valamint a külhoni magyar közösségek előtt is bemutatták folyamatosan változó, bővülő műsorukat. 

Ezen az estén kivételesen nem a megszokott trió felállásban, hanem egy nagyobb zenekarral és neves színművészek közreműködésével szólaltatják meg azokat a dalokat, amelyek immár több magyar nemzedék számára bírnak meghatározó jelentőséggel.


csehtamasest
Cseh Tamás dalai a Vodku fiai és barátaik előadásábankoncert 2013. június 29. (szombat) 20:00Városmajori Szabadtéri Színpad


Közreműködnek:

Für Anikó
Holecskó Orsolya
Szervét Tibor
Adorjáni Bálint

A Vodku fiai:
Bata István – gitár, ének
Szabó Árpád – hegedű, mandolin, ének
Takács Szabolcs – nagybőgő 

valamint:
Kardos Dániel – gitár
Mózes Tamara - zongora
Bakos Csaba – ütőhangszerek
Nemes János - fúvósok

süti beállítások módosítása