Bárka Amfiteátrum - Nyári színház az Orczy Parkban

A város szívében, az Orczy Parkban található 300 fős amfiteátrumban júlus 26-tól, három hétvégén át szórakoztatják színházzal és koncertekkel a nagyérdeműt.


A három hétvégén keresztül tartó programsorozatot az egri Harlekin Bábszínház nyitja a Piroska és a farkas című interaktív mesejátékkal júlus 26-án, majd Balogh Sándor zenés meséje, A brémai muzsikusok jön Hábetler András és Wendler Attila közreműködésével. Augusztus első hétvégéje Malek Andreáé, Az ördögfióka és a tündér című gyermekprogramját láthatják a nézők. Végül Palya Bea hozza el kicsiknek és nagyoknak az Altatok című koncertjét.

Barka amfiteatrum

Fotó: Diósi Imre


A felnőtteknek könnyed esti szórakozást biztosít Az őrület határán Nádas Györggyel, Gesztesi Károllyal és Fésüs Nellyvel. A második hétvégén Malek Andrea ad három különböző koncertet: George Gershwin, Cole Porter, Jerome Kern, Richard Rogers, Leonard Berstein világhírű slágereit adja elő a Trio Midnight kíséretével, majd édesapjával, id. Malek Miklóssal ad közös estet „Kell néha egy kis csavargás…" címmel. Végül pedig a színész-énekesnő és a Balogh Kálmán Cimbalogh Kvartett gondoskodik a szórakozásról.

A nyári programokat az idén 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekarral zárják, akik egy nyáresti koncertre invitálják a nézőket, repertoárjuk a zeneirodalom igen széles skáláját fogja át a barokktól a klasszikus és romantikus darabokon át a kortárs művekig.

A részletes program a barka.hu-n olvasható.

süti beállítások módosítása