Mária Magdolna fagyit árult - Kezdődnek az Iseumi Játékok

Rendhagyó módon népszerűsítették kedden a július végén kezdődő Iseumi Szabadtéri Játékokat: a Jézus Krisztust alakító Schrott Péter kenyeret árult, a Mária Magdolna szerepét játszó Fekete Linda pedig fagylaltot adagolt egy belvárosi üzletben Szombathelyen.


Mérei Tamás, a rendezvény főszervezője sajtótájékoztatóján elmondta: Szombathely egyik legforgalmasabb utcáját, a Király utcát átmenetileg átnevezték Iseumi Szabadtéri Játékok utcává, a minőségi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozók pedig a rendezvénysorozat nevével fémjelzett termékeket árulnak.

 

fekete linda

Fekete Linda


Árulnak Iseumi Játékok hamburgert, lehet náluk kapni ibolyaízesítésű iseumi játékok fagylaltot, a pékségben a szabadtéri játékok logójával díszített zacskókba csomagolják a süteményeket, a kávézóban pedig kérésre Aida-koktélt kevernek - sorolta Mérei Tamás, aki szemléltetésül maga is elkészítette az említett koktélt a sajtótájékoztató résztvevőinek.

 

Szombathelyen júliusban és augusztusban a felújított Iseumban rendezik meg a szabadtéri játékokat, amelynek keretében július 26-án és 28-án olasz nyelven csendül fel Giuseppe Verdi Aida című operája, melynek címszerepét Lukács Gyöngyi alakítja.


Augusztus 2-án és 4-én Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus szupersztár című rockoperáját tűzi műsorára a szabadtéri teátrum, amelynek címszerepében az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató versenyében ismertté vált Schrott Pétert, Júdás szerepében pedig a hasonló módón feltűnt Schwartz Dávidot láthatja a közönség, Heródest pedig Szabó Győző alakítja majd.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása