Kovács Patrícia: 'A színésznő szabadságra ment'

Kovács Patrícia hamarosan anyai örömök elé néz. Ennek kapcsán kérdezte a Nők Lapja. Szemléztük.

 

A Nők Lapja cikkéből:

 

"Életem új korszaka kezdődött el, amikor kimondta az orvosom, hogy igen, ez terhesség! Abban a pillanatban minden megváltozott" - árulta el a színésznő a Nők Lapja interjújában. "A színésznő szabadságra ment. Májusban leadtam az összes szerepemet, mert most annak a csodának akarok élni, hogy jön a baba. A kislányunk. Nagyon sokat dolgoztam az utóbbi időben, közben vágytam valami másra, újra, és lám, megadta a sors. Sokan dolgoznak az utolsó percig – nincs szabály, mindenki maga dönt –, de én semmit sem tudok félig csinálni. Ha színházban játszom, akkor száz százalékig átadom magam a szerepnek, ha filmezek, akkor a forgatásnak élek – még babfőzeléket is teljes erőbedobással készítek! –, ha kismama vagyok, akkor erre összpontosítok" - hangsúlyozta Kovács Patrícia.

 

kovacs patricia

Fotó: nlcafe.hu

 

A színésznőt nemcsak a gyerekvárásról, hanem arról is kérdezték, miért változik sokat a megjelenése a színpadon, Kovács Patrícia úgy felelt, hogy ez is a játékról szól, amire színésznőként szüksége van. "Kétféle színésztípus van. Az egyik olyan, mint Gálffi László, aki mindig azonos önmagával, a róla kialakult képpel. És vannak bohócok, mint például én, akik mindig mások. Színésznőként úgy gondolok a testemre (a munkaeszközömre), mint egy gyurmára, amit sokféleképpen lehet alakítani. És a rendezők, a jelmeztervezők meg a stylistok szerencsére sokfélét látnak belém, tehát alakítanak is" - mondta Kovács Patrícia.

 

Arról, húsz év múlva hol találhatjuk meg, Kovács Patrícia elmondta, valószínűleg itthon, mert minden ízében budapesti lány. "De nem képzelem el, hogy milyen leszek akkor, de azt sem, hogy milyen lesz majd a lányunk. Én a jelent élvezem!" - jelentette ki a színésznő.

 

A teljes interjú itt olvasható.

 



süti beállítások módosítása