Antré Fesztivál 1.0 - Fellépők jelentkezését várják

"Ereszd szabadjára a tehetséged és mutatkozz be a közönségnek műfaji korlátok, korhatár és előzetes válogatás nélkül!" - áll az első Antré Fesztivál felhívásában.

Lépj színpadra a Hátsó Kapu és a Rózsavölgyi Szalon vonzáskörzetében sorakozó közkedvelt helyszínek valamelyikében!

A helyszínre és a technikára nem lesz gondod, nyűgözd le a közönséget és a zsűrit, neked csupán ennyi a dolgod!

A zsűri és a közönség által díjazott egyéni előadók és társulatok pályájukat és művészi tevékenységüket segítő szerződéseket és az ország kulturális eseményein való fellépési lehetőségeket kapnak.

Jelentkezz, ne maradj le!

A szervezők az első 250 fellépő jelentkezését tudják fogadni és biztosítani részvételüket a fesztiválon. Egy társulat egy produkcióval jelentkezhet az info@antrefesztival.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2013. július 31. éjfélig

 

Antre logo 50M100Y

Tervezett helyszínek: Hátsó Kapu, Rózsavölgyi Szalon, Gödör Klub, Kolor Projekt, Kisüzem, Mika Tivadar, Pepita Ofélia, Szimpla, Téli kertem és a többi...

Szervező: Városi Színház Nonprofit Kft.
Szakmai partnerek: Magyar Hangversenyrendezők és Művészeti Ügynökségek Egyesülete, Független Előadó-művészeti Szövetség, Magyar Zenei Előadóművészek Társasága
Együttműködő partnerek: fidelio, port.hu
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

www.antrefesztival.com
www.facebook.com/antrefesztival

 

Az ANTRÉ FESZTIVÁLRÓL

A budapesti ősz unikális eseményének ígérkezik az ANTRÉ FESZTIVÁL 1.0, mely színpadon debütáló, még fel nem fedezett tehetségek számára teremt bemutatkozási és fellépési lehetőséget korhatár és előzetes válogatás nélkül.

A fellépők komolyzene, jazz, könnyűzene, világzene, népzene, tánc (kortárs, orientális, formációs), performance, színház, gyermek produkció, irodalom műfajokban képviselhetik magukat.

A több száz programnak a fesztivál Budapest belvárosában ad helyet. Ezen belül a Rózsavölgyi Szalon és a Hátsó Kapu vonzáskörzetében sorakozó közkedvelt helyszínek sokszínű és változatos miliőjében.

A programok megvalósításához a fesztivál biztosítja a technikai struktúrát, a fellépőknek nincs más dolguk, mint szabadjára ereszteni a tehetségüket és bemutatkozni a közönségnek.

A produkciókat a hazai és határon túli kulturális élet jeles képviselői értékelik, olyan személyiségek, akik művészként, kultúraszervezőként, kultúratámogatóként, a művészeti élet szervezeteinek tagjaként vagy éppen a sajtó képviselőiként eddig is sokat tettek, sokat tehetnek egy-egy tehetséges művész vagy társulat pályájának alakulásáért.

A szakmai zsűri mellett a közönség számára is szavazati lehetőség nyílik, a díjazott előadók és társulatok pályájukat és művészi tevékenységüket segítő szerződéseket és az ország kulturális eseményein való fellépési lehetőségeket kapnak.

A fesztiválra egyéni előadók és társulatok is jelentkezhetnek. Mindazokat, akik nem előadóként szeretnének részesei lenni a fesztiválnak, a közönség soraiba várják a szervezők a több száz produkciót kínáló három napos eseményre.

süti beállítások módosítása