Fogadj be egy színjátszót! - Szállást keresnek határontúli színészeknek

Amatőrszínjátszó fesztiválok díjazottjai mutatkoznak be szeptember 27-28-29-én a MU Színházban. A Magyar Szín-Játékos Szövetség kéri a színházbarátok segítségét a fesztivál határontúli résztvevőinek elszállásolására.

 

A Magyar Szín-Játékos Szövetség felhívása:

 

A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) idén hetedik alkalommal rendezi meg a Színjátékosok Napját, és ezen belül a FESZT-FEST-et, a fesztiválgyőztesek fesztiválját. 

 

A legfontosabb amatőrszínjátszó fesztiválok (ODT, Magyar Művek Szemléje, Soltis Fesztivál, Vasvár, Mosonmagyaróvár, Újvidék, Szepsi /SK/, stb.) díjazottjai mutatkoznak be szeptember 27-28-29-én a MU Színházban.

 

feszt fest


A határon túlról érkező fellépőknek (mintegy 40 felnőtt, ill. egyetemista korú színjátszó Újvidékről, Lendváról és Léváról) szeretnénk egy vagy két éjszakára ingyenesen szállást biztosítani otthonokban, albérletekben, vagy akár hálózsákos megoldásként tornateremben, próbateremben, stb.


Ha kedvet éreztek egy kulturális couchsurfinghez, kérjük, felajánlásaitokat jelezzétek a jjregos@gmail.com címen, lehetőleg szeptember 1-jéig!

Az elnökség budapesti illetőségű tagjai (Regős János, Solténszky Tibor, Nagy András László) vállalják 3-3 fő vendégül látását. Így már csak 31 vendég marad!

 

süti beállítások módosítása