'Gyakran ki vagyunk szolgáltatva' - Parti Nóra visszatér

Szülés után az ősszel tér vissza a színpadra Parti Nóra, aki nyáron a Társas játék c. sorozatban forgatott. Ennek kapcsán nyilatkozott az Origónak. Lapszemle.

 

Az Origo cikkéből:


"15 napot forgattam és nagyon boldog vagyok, mert egy olyan munkában vehettem részt, ahol minden szerencsésen találkozott; jó a forgatókönyv, a rendezők, a kollégák, a stáb. Mindegyik részben van feladatom, így szépen bonyolódnak az események" - mesélte Parti Nóra, aki a magyar HBO saját gyártású sorozata, a Társas játék második évadában szerepel. "Amikor kiderült, hogy játszhatok a Társas játékban, két nap alatt megnéztem az összes részt, alig bírtam abbahagyni" - tette hozzá.

parti-nora

Fotó: HBO


A kérdésre, vállalna-e szerepet egy szappanoperában, Parti Nóra így felelt: "Napi szinten nekem nem menne. Az ember persze soha nem mondja, hogy soha, pláne, hogy gyakran ki vagyunk szolgáltatva. De nem is akarok minősíteni másokat: az egy nagyon kemény munka. Nagyjából 20 perc van egy jelenetre, nagyon feszített ott a tempó! Ennek ellenére azt gondolom, hogy ott is lehet jónak lenni, jó alakítást nyújtani."

A színésznő arról is beszámolt, hogy januárban kezd próbálni a Bárka Színházban, szeptemberben pedig az Átriumban fog dolgozni egy olyan darabon, amelyet Znamenák István rendez, Igenis, miniszterelnök úr címmel. A darab egy BBC-sorozat adaptációja, Alföldi Róbert, Hevér Gábor, Némedi Árpád is játszanak majd benne.

 

A teljes interjú itt olvasható.

 

süti beállítások módosítása