Az 5. Pozsonyi Piknik a színházakról fog szólni

A Pozsonyi Piknik Egyesület idén is megrendezi Újlipótváros ünnepét, a Pozsonyi Pikniket. Az idei rendezvény elsősorban a színházakról fog szólni.

A szervezők szerint az idei rendezvény nemcsak azért lesz különleges, mert immár ötödik alkalommal látják vendégül az érdeklődőket a Pozsonyi úton és környékén, hanem azért is, mert kiderült: kinőtték az eddigi helyszínt, így ezúttal a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig tart majd a mulatság.


Az első Pikniken, 2009-ben csaknem 5 ezren, a tavalyin már több mint 20 ezren vettek részt. A rendezvény színpadán fellépett többek között Básti Juli, Bíró Eszter, Bródy János, Dés László, Dunai Tamás, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Bálint András, Kern András, Heilig Gábor, Kulka János, Lukács Sándor, a Budapest Klezmer Band, a Vígszínház társulata és még sokan mások.

 


A mostani Piknik, amelyre 2013. augusztus 31. szombatján kerül sor, elsősorban a színházakról fog szólni. Ezúttal két nagyszínpadon és egy gyerekszínpadon szórakoztatják majd a közönséget a fővárosi társulatok. Emellett megtartják a már megszokott, sikeres Piknik-rendezvényeket: lesz gyerek utca, pozsonyi kifli sütő verseny, jótékonysági bazár. A városrész legjobb éttermének idén rangos szakmai zsűri ítéli oda a Piknik Csillagot.

 

A teljes programról hamarosan műsorfüzet jelenik meg, ami a szervezők ígérete szerint vastagabb lesz, mint eddig.

A Piknik térképét és minden fontos információt megtalálnak a Piknik Facebook oldalán: ITT.

 

süti beállítások módosítása